Photo printing buyer’s guide

IMPRIMARE

Cinci tipuri de oameni care chiar au nevoie de o imprimantă; vă număraţi printre ei?

Chiar aveţi nevoie de o imprimantă? În realitate, cei mai mulţi dintre noi au nevoie. Sigur, imprimanta de la locul de muncă sau de la şcoală este suficientă pentru imprimările personale ocazionale, dar vă veţi afla frecvent în situaţii în care, dacă aţi fi avut o imprimantă acasă, aţi fi economisit timp, v-ar fi făcut viaţa mai uşoară, v-ar fi inspirat pe dvs. sau pe copiii dvs. să fiţi creativi sau v-ar fi ajutat să vă dezvoltaţi afacerea.

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre achiziţia unei imprimante. Lucrul de care aveţi nevoie depinde de personalitatea dvs. Citiţi în continuare pentru a afla care imprimantă este perfectă pentru dvs.

Mami şi tati în tinereţe

A father helps his daughter make greeting cards out of photographs printed with PIXMA TS 9551C.

Anii de şcoală sunt momentul în care prinde formă creativitatea copilului dvs. Ca părinte, trebuie să asiguraţi stimularea creativităţii copiilor dvs. şi că aceştia sunt pregătiţi pentru toate provocările care îi aşteaptă în noul semestru şcolar. Veţi avea nevoie de o imprimantă care este uşor de utilizat pentru imprimarea normală a temelor pentru acasă, dar care să ofere totodată şi o multitudine de opţiuni creative.

Canon PIXMA TS9551C este o imprimantă A3 compactă cu scaner şi copiator A4, care dispune de un ecran tactil mare de 10,8 cm cu interfaţă intuitivă pe care pot naviga până şi copiii. Exploraţi o gamă de opţiuni de imprimare creative şi utilizaţi diferite suporturi, inclusiv hârtia magnetică şi foto autocolantă refolosibilă de la Canon (disponibilă din decembrie 2018). Cu o nouă aplicaţie de abţibilduri pentru unghii pentru iOS şi Android (disponibilă din noiembrie 2018), puteţi chiar să imprimaţi pe abţibilduri personalizate pentru unghii. Canon PIXMA TS9551C vă poate ajuta, de asemenea, să creaţi propria hârtie de împachetat şi pagini de albume direct de pe ecranul tactil, având la dispoziţie 45 de şabloane.

Pe copiii dvs. îi aşteaptă momente nesfârşite de distracţie atunci când aceştia combină utilizarea imprimantei perfecte cu serviciul online gratuit de la Canon Creative Park. Aici, o gamă amplă de şabloane le va permite copiilor dvs. să imprime şi să realizeze orice, de la măşti şi felicitări pop-up la păpuşi, avioane din hârtie, figuri de dinozauri şi machete de navete spaţiale.

Studentul la fotografie

The Canon PIXMA TS8250 printing a fine art landscape photograph.

Dacă sunteţi pasionat de fotografie sau sunteţi student la fotografie dedicat meseriei dvs., vă petreceţi majoritatea timpului străduindu-vă să realizaţi fotografii mai bune. Dacă vedeţi rezultatele muncii dvs. într-un format tangibil, o puteţi evalua şi îmbunătăţi, iar dvs. utilizaţi periodic un furnizor online de imprimare pentru a arăta rezultatele profesorului, prietenilor şi colegilor. Dar, în loc să fiţi nevoiţi să aşteptaţi livrarea imprimatelor, fluxul dvs. de lucru ar fi mult mai flexibil dacă aţi avea propria imprimantă.

Aspectul cheie pe care trebuie să-l aveţi în vedere este capacitatea de a produce imagini de înaltă calitate fără chenar cu dimensiuni de până la A4, astfel încât să vă faceţi o impresie corectă despre detaliile complexe ale fiecărui cadru în parte. Tipul de cerneală pe care o utilizează imprimanta dvs. este esenţial în acest sens, iar cernelurile Canon originale vor asigura imagini vibrante. Imprimanta elegantă şi conectată wireless, Canon PIXMA seria TS8250, utilizează şase cerneluri individuale pentru a produce imprimări detaliate, de înaltă calitate. La fel ca cele mai bune modele noi de pe piaţă, aceasta dispune de conectivitate şi compatibilitate perfectă cu aplicaţia Canon PRINT – precum şi AirPrint, Mopria pentru Android şi Windows 10 Mobile – astfel puteţi să imprimaţi cu uşurinţă de pe smartphone sau tabletă.

Antreprenorul independent

Articole conexe
Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimare distractivă pentru toată lumea

Şase moduri în care imprimanta PIXMA poate da un nou suflu locuinţei, activităţilor de familie şi dispozitivelor dumneavoastră.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Cea mai bună imprimantă pentru birourile de acasă

Lucraţi fără griji de acasă cu imprimanta Canon PIXMA TR4650.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

A female business owner prints with PIXMA TS9550 while drawing and using a ruler at her desk.

Indiferent dacă vă petreceţi programul de lucru de luni până vineri în biroul de acasă sau vă împărţiţi timpul între birourile de acasă şi de la locul de muncă, în curând vă veţi simţi frustraţi că nu aveţi o imprimantă în spaţiul de lucru de acasă, care să poată reproduce eficienţa unui spaţiu standard de birou.

În ciuda dimensiunii sale compacte, imprimanta elegantă şi stilată Canon PIXMA Seria TS9550 poate imprima documente mari cu dimensiune de până la A3, perfecte pentru pregătirea imprimărilor de la biroul de acasă, care sunt gata să fie prezentate clienţilor şi colegilor. De asemenea, puteţi să creaţi broşuri cu aspect profesionist, direct de pe ecranul tactil de 10,8 cm. Canon PIXMA TS9550 imprimă documente clare cu pigment negru dedicat, iar Alimentatorul automat de documente (ADF) vă permite să copiaţi şi să scanaţi un document de până la 20 de pagini odată (dimensiune A4, Letter sau Legal), fără să fie nevoie să scanaţi fiecare pagină în parte.

Canon PIXMA TS9550 poate chiar să fie integrată într-un decor inteligent de birou. Prin noua compatibilitate cu Amazon Alexa*, puteţi imprima liste de verificare şi alte documente, rostind comenzi vocale precum „Alexa, porneşte imprimanta Canon” către un dispozitiv Amazon Echo sau alt dispozitiv compatibil cu Alexa. De asemenea, puteţi utiliza comenzi vocale pentru a verifica nivelurile de cerneală rămasă în imprimanta dvs.

Influencer-ul artistic

A young woman wearing a yellow jacket takes a selfie with the Canon M50 in a city environment.

Oriunde mergeţi, împrejurimile vă inspiră şi sunteţi mereu primul care observă o oportunitate de fotografiere interesantă, pe care o distribuiţi rapid pe platformele de socializare. Dar, chiar dacă încărcaţi majoritatea imaginilor pe site-urile de partajare, dacă aveţi o imprimantă, dispuneţi de un mod mult mai tangibil de a vă păstra ideile mai mult timp după ce au dispărut printre ultimele fluxuri de pe platformele de socializare ale urmăritorilor dvs. Aveţi nevoie de o imprimantă foto nu doar pentru a crea imprimări pe care să le puneţi pe perete, ci şi pentru a reuşi să realizaţi mai multe lucruri cu creaţiile dvs. Utilizaţi aceste imprimări pentru a lărgi orizonturile fotografiei dvs., poate chiar pentru a îmbrăţişa şi alte genuri.

Imprimanta compactă SELPHY CP1300 încape în geantă şi creează imprimări rapide şi de durată. Nu trebuie decât să realizaţi o fotografie cu smartphone-ul sau cu aparatul foto compatibil cu Wi-Fi şi să o trimiteţi către imprimanta SELPHY, care va imprima instantaneu imaginile dvs. de până la 102x152 mm (4x6 inchi) şi le va permite altora să se lase inspiraţi într-un mod nou de proiectele dvs. cele mai bune.

Fotograful de lucrări artistice

A large high-res fine art photograph bring printed from a Canon imagePROGRAF PRO-1000

Prima dvs. expoziţie la clubul pasionaţilor de fotografie a fost urmată rapid de o invitaţie de expunere a fotografiilor dvs. la o cafenea locală şi acum aţi primit câteva cereri pentru a vă vinde imprimările. Până acum aţi utilizat o imprimantă locală, exclusiv pentru lucrările dvs. artistice, dar începeţi să vă doriţi să aveţi mai mult control asupra procesului de imprimare şi să puteţi reacţiona rapid la solicitările clienţilor. Dacă aveţi propria imprimantă foto, vă este de asemenea mai uşor să vă faceţi stocuri de lucrări pe care să le vindeţi la pieţele locale şi la târgurile de artă.

Imprimanta dvs. trebuie să fie compatibilă cu hârtiile şi pânzele de specialitate destinate lucrărilor artistice, pentru a vă putea aşterne imaginile pe suporturi care vor scoate în evidenţă tot ce este mai bun din fiecare fotografie. De asemenea, trebuie să vă asiguraţi că cernelurile compatibile cu imprimanta dvs. oferă o gamă de culori precise şi fidele. Gama de imprimante profesioniste de la Canon, PIXMA PRO-100S, PIXMA PRO-10S şi imprimanta A2 premiată, imagePROGRAF PRO-1000, reprezintă cea mai fiabilă alegere pentru oricine doreşte să îşi expună lucrările. Aceste modele utilizează cerneluri monocrom dedicate, ceea ce înseamnă că obţineţi nuanţe de negru bogate, de înaltă densitate, adecvate pentru pereţii galeriilor de artă. Un beneficiu adăugat al utilizării imprimantelor PRO-10S şi Pro-1000 este faptul că utilizează cerneluri pe bază de pigment, care îşi păstrează mai mult timp culorile, asigurând faptul că lucrările dvs. artistice vor fi apreciate decenii de acum încolo.

Imprimarea de calitate profesionistă nu trebuie însă să descurajeze: plug-in-ul Print Studio Pro de la Canon este conceput să vă ajute să realizaţi cu uşurinţă imprimări foto de calitate profesionistă.

* Amazon şi Alexa sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaţilor săi.

Articol scris de Oliver Atwell

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile