Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

Creaţi-vă o nuntă unică folosind imprimarea personalizată

Cu toţii ne dorim ca nunta noastră să fie specială, iar de multe ori aceasta înseamnă să venim cu idei creative pentru a ne exprima individualitatea sau moduri distractive de a ne include invitaţii în festivităţi. „A avut loc o schimbare importantă, cuplurile orientându-se către nunţi intime sau «micro», care sunt extrem de personalizate pentru a se potrivi stilului şi personalităţilor cuplului”, spune Carrie Schwab, redactor-şef la Junebug Weddings, o resursă de planificare a nunţii pentru cuplurile creative. Fie că este vorba de invitaţii, bannere sau cărţi de oaspeţi imprimate acasă sau de alte suvenire la care ţineţi, există multe moduri de a adăuga personalitate nunţii dvs. cu ajutorul imprimatelor, înainte, în timpul sau după ziua cea mare.

1. Invitaţii imprimate

Imprimarea propriilor invitaţii este o modalitate excelentă de a vă personaliza ziua cea mare, făcând în acelaşi timp economii în procesul de planificare. Hârtia mată faţă-verso Canon MP-101D este pliată în prealabil şi livrată cu plicuri.

În 2019, metalele amestecate, elementele grafice geometrice şi pastelurile delicate au fost tendinţele cheie, însă Carrie anticipează o schimbare către modele mai puţin complicate în 2020. „Minimalismul este foarte la modă în momentul de faţă”, spune ea. „Vedem că multe cupluri îşi încep căutările pe internet cu «nuntă simplă» şi apoi articolul pe care îl caută. Gândiţi-vă la linii simple şi la alb-negru.”
Dacă minimalismul nu este pentru dvs., altă tendinţă cheie pentru 2020 o reprezintă frunzişul, de la frunze delicate de palmier la frunze tropicale luxuriante. Canon PIXMA TS9551C are 45 de modele încorporate pe care le puteţi include în invitaţiile dumneavoastră şi acceptă carton de 30,5 x 30,5 cm, precum şi hârtie mată faţă-verso de 17,8 x 25,4 inchi, furnizată împreună cu plicuri. „Utilizarea unei imprimante pentru acasă poate ajuta cuplurile şi să facă economii”, adaugă Carrie.

2. Recuzită şi bannere pentru cabine foto

Utilizând Creative Park, puteţi găsi o varietate de decoraţiuni potrivite pentru ziua cea mare, le puteţi imprima chiar dvs. şi adăuga o notă personalizată decorului. Acest lucru nu numai că vă va oferi o zi unică şi vă va diferenţia de ceilalţi, ci vă va şi ajuta să economisiţi bani cu închirierea decoraţiunilor.

Dacă planificaţi să aveţi o cabină foto pentru ziua cea mare, vă puteţi crea propria recuzită. Veţi găsi idei excelente în Creative Park, sursa Canon gratuită de materiale pentru creaţii din hârtie, pe care le puteţi imprima folosind Canon PIXMA TS9551C. Setul Recuzită pentru cabine foto (de nuntă) include o tiară, ochelari amuzanţi şi bannere pentru cadre comice. Sau puteţi încerca să vă creaţi propriile bannere cu Doamna şi Domnul, pe care să le agăţaţi la locaţia nunţii. Toate şabloanele sunt însoţite de instrucţiuni clare despre modul de asamblare.
Asiguraţi-vă că invitaţii nu se rătăcesc cu şabloane pentru indicatoare şi cartonaşe cu nume, disponibile de asemenea în aplicaţia Creative Park. Descărcaţi şabloanele şi imprimaţi-le pe hârtie fotografică mată A4.

3. Albume foto pentru invitaţi

Articole conexe
Create your own wedding album

FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

Creaţi-vă propriul album foto de nuntă

Este extrem de satisfăcător să vă creaţi propriul album foto de nuntă. Aflaţi cum să faceţi acest lucru cu sfaturile noastre profesioniste.

A bride and groom and their guests dancing with their hands raised in the air.

FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

Eticheta fotografiei de nuntă

Asiguraţi-vă că fotografiile mirilor sunt minunate şi de neuitat.

A before and after shot of a couple on their wedding day next to a lake, dark and unedited on the left, showing the lighter version on the right, edited in DPP.

NOŢIUNI DE BAZĂ ALE EDITĂRII

Cum se editează fotografiile speciale

Perfecţionaţi-vă fotografiile ocaziilor speciale cu aceste sfaturi simple pentru editarea fotografiilor.

O carte de oaspeţi este o modalitate grozavă de a vă aminti de ziua nunţii şi de a vedea toate mesajele personale de la prieteni şi familie. Canon Zoemini S2 produce imprimări instantanee cu verso adeziv, astfel încât invitaţii să le poată lipi direct în carte. De asemenea, poate imprima o imagine în mai multe exemplare, astfel încât să aveţi una pentru carte şi una drept suvenir pentru invitaţi.

În ton cu tema personalizată, puteţi încorpora imprimarea în festivităţi folosind un aparat foto cu imprimare instantanee precum Canon Zoemini S2. Oglinda şi inelul luminos încorporate sunt perfecte pentru selfie-uri, iar capacitatea de conectare prin aplicaţia Canon Mini Print şi posibilitatea de a utiliza setarea temporizatorului automat şi declanşarea de la distanţă din aplicaţie vă permit să fotografiaţi şi grupuri mai mari. Lăsaţi un aparat Canon Zoemini S2 pe o masă specială şi invitaţi fiecare oaspete să facă o fotografie cu acesta. Încurajaţi oaspeţii să încerce o ramă, să folosească un filtru sau să-şi adauge un doodle pentru o notă mai originală. Sau rugaţi-i să imprime fotografiile în format pătrat, astfel încât să poată adăuga o notă amuzantă sau personală în partea de jos a imprimatului autocolant.
Puteţi să decoraţi un album cu panglici autocolante imprimate din Creative Park şi să-l umpleţi cu fotografiile invitaţilor pentru a crea o amintire deosebită pe care s-o preţuiţi pentru totdeauna.

4. Decoraţiuni personalizate

Utilizând Canon Zoemini S sau Canon Selphy Square QX10, puteţi face fotografii cu telefonul, le puteţi imprima şi decora cu stil.

Puteţi totodată utiliza un Canon Zoemini S2 sau o imprimantă mobilă Canon SELPHY Square QX10 pentru a crea decoraţiuni personalizate. Rugaţi-vă invitaţii să-şi prindă fotografiile de panglicile pe care le-aţi agăţat printre copacii decoraţi cu luminiţe sau să le prindă de şnururi pe care le-aţi atârnat pe paleţi de lemn. „Cuplurile încearcă să acorde mai multă atenţie personalităţii sau «mărcii» nunţii lor”, spune Carrie. „Decoraţiunile şi alte elemente realizate manual devin cu siguranţă mai populare.”

5. Imprimate pentru nuntă

Imprimarea propriilor fotografii de nuntă este un mod excelent de a economisi bani. Cu Canon PIXMA TS9551C, puteţi obţine imprimate de calitate la un preţ accesibil. În plus, nu mai trebuie să aşteptaţi – puteţi imprima fotografiile imediat.

Canon PIXMA TS9551C poate imprima o fotografie de 10 x 15 cm în doar 21 de secunde, folosind cerneluri care reproduc fotografii foarte detaliate, ce pot fi păstrate până la 100 de ani în albume, astfel încât vă puteţi selecta imaginile preferate pe care să le oferiţi prietenilor şi rudelor sau pe care să le înrămaţi acasă. Puteţi imprima, scana şi copia fără efort de pe dispozitivul inteligent cu aplicaţia Canon PRINT sau puteţi imprima fără aplicaţii suplimentare datorită compatibilităţii cu AirPrint (iOS) şi Mopria (Android).

Implicaţi-vă mai mult în detaliile nunţii dvs. şi imprimaţi-vă propriile cartonaşe cu nume cu ajutorul Creative Park. Personalizaţi-vă modelele şi păstraţi bugetul nunţii pentru rochie.

Articol scris de Natalie Denton

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile