A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Deblocaţi un nou potenţial creativ cu aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor

Tehnologia ne permite să realizăm extrem de uşor mii de imagini digitale de-a lungul anilor, însă nu facem niciodată prea multe cu acestea. Cum ar fi însă dacă v-aţi putea bucura de toate aceste imagini în lumea „reală”? Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor este o modalitate simplă de a vă transforma fotografiile preferate în fotografii imprimate elegante sau cadouri unice, într-un mod extrem de creativ şi personalizat – nu numai că facilitează imprimarea, ci o face şi distractivă!

Aplicaţia este compatibilă cu numeroase imprimante Canon, inclusiv cu cele din gama PIXMA. Poate fi utilizată pe o varietate de dispozitive, inclusiv smartphone-uri şi tablete (iOS şi Android) şi există o versiune desktop disponibilă pentru utilizatorii de PC şi Mac. Pentru a vă conecta rapid imprimanta la aplicaţie, faceţi clic pe pictograma imprimantei din colţul de sus al ecranului de pornire şi selectaţi-vă imprimanta Canon din lista „Available Printers” (Imprimante disponibile).

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Creaţi materiale imprimate personalizate, cartonaşe şi postere pentru şcoală sau pentru a le oferi în dar membrilor familiei. Puteţi utiliza aplicaţia şi pentru a vă edita fotografiile înainte de a le încărca pe reţelele sociale.

Selectarea imaginilor

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
Puteţi selecta imagini de pe toate platformele dvs. de stocare, inclusiv din reţelele sociale sau galeria foto de pe smartphone.

Când vine vorba de selectarea imaginilor cu care doriţi să lucraţi, aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor este înarmată cu o serie de opţiuni. Puteţi alege imagini şi documente direct de pe dispozitivul dvs. (faceţi clic pe „Browse” (Răsfoire)) sau dintr-o gamă de servicii cloud externe şi platforme de reţele sociale populare, inclusiv image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram şi OneDrive. Această configurare utilă economiseşte mult timp dacă aveţi mai multe imagini salvate pe o varietate de platforme.

Dacă aţi început să lucraţi la un şablon şi doriţi să reveniţi la acesta la o dată ulterioară, apăsaţi „Save” (Salvare) şi acesta va fi îndosariat în fila „Your Items” (Elementele dvs.) de pe ecranul de pornire. Pentru acces rapid şi uşor, vă puteţi adăuga şabloanele preferate în meniul „Favourites” (Preferinţe) făcând clic pe simbolul stea. Instrumentul Template Filter (Filtru şabloane) (disponibil în fiecare setare a meniului principal) este, de asemenea, o funcţie excelentă care economiseşte timp, permiţându-vă să selectaţi şabloane pe baza unei varietăţi de categorii, inclusiv dimensiunea hârtiei şi numărul de imagini.

Personalizarea imaginilor

A flat lay image of a PIXMA printer, printing out holiday pictures, surrounded by other printed pictures.
Cu aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor, vă puteţi personaliza imaginile şi puteţi crea felicitări personalizate pentru sărbători şi festivităţi.

Canon Easy-PhotoPrint Editor este o aplicaţie intuitivă şi simplu de utilizat, care va fi apreciată de oricine se bucură de procesul creativ, indiferent de vârstă. Există diverse opţiuni pentru imprimarea şi personalizarea fotografiilor, toate putând fi selectate de pe ecranul de pornire.

Pentru un mod rapid şi uşor de a imprima imagini individuale, selectaţi „Photos” (Fotografii). Acest lucru vă oferă opţiunea de a decupa imaginea sau de a adăuga un efect de filtrare elegant. Dacă doriţi să personalizaţi în continuare imaginile, vă recomandăm să selectaţi „Photo Layout” (Aspect fotografie), care vă permite să adăugaţi efecte speciale, cum ar fi modificarea culorii de fundal, adăugarea de text, adăugarea unei rame foto şi utilizarea instrumentului creativ „Stamps” (Marcaje) (aceste opţiuni sunt disponibile şi pentru multe dintre celelalte modele de şabloane). Instrumentul „Stamps” (Marcaje) include diferite pictograme grafice, cum ar fi săgeţi, baloane de conversaţie, animale, numere şi simboluri, astfel încât puteţi adăuga designuri unice şi artistice la fiecare dintre montajele dvs. foto.

Crearea colajelor

Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor a fost proiectată ţinând cont de întreaga familie – iar opţiunea Scrapbook (Album) vă permite să adunaţi amintirile de la un eveniment special într-un album unic de colaje pentru a le păstra sau pentru a le face cadou.

Puteţi selecta modele imprimabile de hârtie de ambalat, care pot fi personalizate cu ştampile decorative, text şi imagini pentru o finisare personalizată. Când utilizaţi un model de şablon cu autocolante multiple, asiguraţi-vă că debifaţi caseta „Add the same image to all frames” (Adăugaţi aceeaşi imagine la toate cadrele) dacă doriţi o varietate de imagini. Din nou, puteţi personaliza autocolantele cu rame, marcaje, text şi culori de fundal pentru un finisaj unic.

Administrarea afacerilor şi personală

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Puteţi crea şi imprima postere din fotografiile preferate – şi există o mulţime de modele din care să alegeţi pentru a se potrivi evenimentului sau afacerii dvs.

Canon Easy-PhotoPrint Editor nu este doar pentru fotografii de familie şi proiecte foto distractive, ci se poate folosi şi pentru administrarea afacerilor şi a vieţii personale. De exemplu, există şabloane pentru afişe, inclusiv pentru designuri legate de vânzări şi siguranţă, pe care le puteţi personaliza pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră. Există, de asemenea, opţiuni pentru imprimarea fotografiilor pentru cărţi de identitate, proiectarea propriilor cărţi de vizită sau crearea unui calendar cu şabloane pentru o lună, pentru 6 luni sau 12 luni.

Mulţumită tehnologiei smartphone-urilor şi aplicaţiilor inventive precum Canon Easy-PhotoPrint Editor, imprimarea imaginilor poate fi un proces distractiv şi creativ. Este un instrument excelent pe care să îl aveţi la îndemână, fie pentru utilizare profesională, fie pentru uz personal. Cu o imprimantă Canon PIXMA, această metodă de imprimare nu doar că va economisi timp, ci vă va permite totodată să transformaţi acele momente digitale speciale în produse apreciate, de care dvs. şi ceilalţi să vă bucuraţi.

Articol scris de Claire Gillo

Articole conexe
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

IMPRIMARE

Alegeţi varianta wireless în biroul de acasă şi imprimaţi de oriunde

O imprimantă wireless înseamnă că nu trebuie să staţi la un birou atunci când lucraţi sau studiaţi de acasă. Configurarea este uşoară – iată cum.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi un calendar foto

Personalizaţi şi creaţi un calendar foto plin de amintiri preţioase.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile