Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Cinci modalităţi distractive de a intra în spiritul Rugby World Cup 2019™

Importantul eveniment sportiv al anului 2019 se apropie odată cu începerea Rugby World Cup 2019™ în Japonia, pe 20 septembrie. Canon sponsorizează turneul*, care pare să ofere mai mult dramatism şi entuziasm de fiecare dată.
Cu toate cele 48 de meciuri susţinute într-o ţară renumită pentru origami, arta împăturirii hârtiei, Creative Park de la Canon are câteva idei distractive cu care veţi intra în spiritul competiţiei, fie că vedeţi meciul în direct, în Japonia, fie că vă treziţi devreme şi vedeţi meciul la televizor, acasă. Descărcaţi şabloanele, imprimaţi-le şi apucaţi-vă de împăturit înainte ca imnul echipei dvs. să fie intonat în ziua meciului.
Toate şabloanele detaliate au instrucţiuni clare despre cum să le asamblaţi, aşa că veţi avea nevoie doar de următoarele lucruri (şi de puţină grijă când folosiţi obiecte ascuţite):

• o imprimantă – aflaţi care vi se potriveşte
• hârtie
• foarfecă, cutter
• lipici şi adeziv pentru lemn
• riglă sau echer
• creion
• obiect cu vârful ascuţit
• scobitoare
• pensetă

1. Creaţi-vă propriile mascote

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Nu ar fi un eveniment sportiv fără mascotă, iar Japonia este celebră pentru o varietate de creaturi drăgălaşe. Rugby World Cup 2019™ îi are pe Ren şi G ovaţionând alături de echipe şi fanii lor. Ambele sunt uşor de asamblat, deci rămâne doar să alegeţi între Ren, flankerul robust cu păr alb, şi G, mijlocaşul lateral cu părul roşcat.

2. Încercaţi un şut la poartă

Articole conexe
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

POSIBILITĂŢI DE IMPRIMARE

Descoperiţi posibilităţile imprimării

Imprimantele moderne pot face mai mult decât v-aţi putea aştepta. Aflaţi câte lucruri creative puteţi face cu acestea.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

IMPRIMARE ARTIZANALĂ

Şase lucruri uimitoare pe care nu ştiaţi că le puteţi realiza cu imprimanta dvs.

Fiţi creativ şi confecţionaţi-vă singur cadourile de Crăciun, decoraţiunile şi jocurile. Toate şabloanele pot fi descărcate şi imprimate gratuit.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

CREAŢII ARTIZANALE CU IMPRIMANTA

Fiţi creativ cu gama Canon Zoemini

Eliberaţi-vă creativitatea când sunteţi în deplasare cu un aparat foto instantaneu şi o imprimantă de buzunar.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Nu numai că acest joc Rugby Goal Kick este puţin mai dificil de confecţionat, dar vă şi testează abilităţile pe teren şi rezistenţa sub presiune când concuraţi împotriva prietenilor. Instrucţiunile de joc sunt bine explicate, pregătite pentru momentul când vreţi să intraţi în pielea legendei galeze Dan Biggar şi să înscrieţi eseul câştigător.

3. Aplaudaţi şi aclamaţi alături de ceilalţi

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Când vine vorba de emoţiile puternice atunci când vă încurajaţi ţara, veţi fi iertat pentru că aţi ţipat şi aţi făcut cât mai multă gălăgie cu putinţă în timpul meciului. Aceste beţe pentru suporteri şi portavoci uşor de confecţionat, avându-i pe Ren şi G plonjând spre colţ, sunt perfecte pentru a intensifica atmosfera din faţa televizorului – deşi jucătorii din Japonia s-ar putea să fie prea departe pentru a vă auzi încurajându-i.

4. Faceţi un cadou

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Deşi puteţi confecţiona toate aceste bunătăţi din hârtie şi vă puteţi încuraja familia şi prietenii să intre în spiritul Rugby World Cup 2019™, mai sunt şi alte cadouri pe care le puteţi face. Ce spuneţi de acest plic de bani uşor de asamblat – perfect pentru a oferi bani cuiva care economiseşte pentru următoarea Cupă Mondială de Rugby sau etichete în formă de minge de rugby, ideale pentru acel cadou inspirat de rugby de dăruit oricărui fan al sporturilor din familia dvs.?

5. Împăturiţi şi creaţi o puşculiţă

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Dacă nu vă permiteţi o călătorie în Japonia pentru turneul de anul acesta, mai bine începeţi să economisiţi pentru competiţia din Franţa din 2023. Această grozavă puşculiţă în formă de minge de rugby vă va ajuta cu siguranţă să puneţi deoparte mărunţiş. Monedele se adună în suportul mingii de la fundul puşculiţei, iar atunci când soseşte timpul, puteţi deschide cutia într-un stil măreţ, lovind-o cu piciorul.

Articol scris de Adam Rees


*Canon este sponsor oficial Rugby World Cup 2019™, care are loc în Japonia între 20 septembrie şi 2 noiembrie. Sigla Rugby World Cup 2019 este ™ & © Rugby World Cup Limited 2015. Toate drepturile rezervate.

Produse conexe

Articole conexeInspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile