Fotografii clare şi partajare simplă

Fie că realizaţi fotografii cu o cameră compactă sau un film cu un DSLR, obţinerea unor rezultate clare poate reprezenta uneori o provocare. De decenii, tehnologia noastră inovatoare cu stabilizator de imagine ajută fotografii şi realizatorii de filme să ţină sub control vibraţiile camerei. Aceste vibraţii nedorite pot reprezenta o problemă obişnuită atunci când faceţi zoom şi focalizaţi un subiect aflat la distanţă - sau când realizaţi filme în timp ce mergeţi sau alergaţi.

Indiferent de camera utilizată, există câteva trucuri simple pentru capturi mai clare şi mai uniforme, fără trepied. Mai întâi, încercaţi să vă sprijiniţi cotul stâng pe trunchi, pentru a susţine camera şi a o menţine stabilă. Aşezaţi-vă într-o poziţie fermă, aşezând confortabil un picior în faţa celuilalt, uşor depărtate. Susţineţi camera, pentru a contribui la reducerea mişcărilor şi încercaţi să menţineţi drepte şi stabile elementele orizontale şi verticale din cadru, în special când ţineţi camera în mers.

Ultimele noastre modele de camere oferă un stabilizator de imagine inteligent pe 5 axe, care se adaptează la scena pe care o înregistrați, pentru a vă ajuta să obţineţi imagini clare în condiţii de lumină redusă sau cu zoom complet. În timp ce realizaţi filme fără trepied, Dynamic IS asigură o stabilizare extraordinară a imaginii, chiar şi în timp ce mergeţi sau alergaţi.

Capturarea unor fotografii mai clare