Fotografierea de la distanţă din unghiuri noi

Cele mai creative imagini sunt adesea obţinute prin vizualizarea unei scene dintr-o perspectivă diferită. Acest lucru poate însemna practic situarea deasupra unei mulţimi pentru a face o fotografie de grup, obţinerea accesului în siguranţă la ultimul etaj al clădirii în care se află biroul dvs. pentru a captura o panoramă a oraşului sau simpla ţinere a camerei deasupra capului la un concert. Deşi capturarea imaginilor în acest mod nu este întotdeauna practică, poate oferi o mare satisfacţie.

Din fericire, tehnologia noastră de fotografiere la distanţă vă permite să realizaţi capturi din unghiuri interesante şi să vă depăşiţi limitele creative. Puteţi intra în cadru pentru portrete de grup sau autoportrete superbe – şi puteţi fotografia de la distanţă subiecţi imprevizibili, precum animale sălbatice, fără a-i deranja.

Multe dintre cele mai noi camere ale noastre facilitează acum utilizarea smartphone-ului în locul unui vizor obişnuit. Aceasta înseamnă că puteţi controla camera de la distanţă. Trebuie doar să conectaţi dispozitivul mobil la cameră şi să porniţi aplicaţia Canon Camera Connect. Dacă aveţi NFC, atingeți simultan cele două dispozitive, pentru a stabili o conexiune. Cu camera aşezată pe o suprafaţă stabilă sau pe un trepied, puteţi apoi să ajustaţi de la distanţă încadrarea, focalizarea şi alte setări, cu ajutorul smartphone-ului. Vă oferă libertatea de a explora unghiuri ingenioase şi de a crea poveşti mai captivante.

Fotografii capturate de la distanţă