Imprimaţi şi partajaţi de oriunde v-aţi afla

Uneori, trebuie să imprimați fotografiile realizate în condiţii de lumină redusă, pentru a vedea toate detaliile fine capturate de camera dvs. Canon. Imprimarea unei copii fizice a unei fotografii obţinute cu multă muncă vă va face pe dvs. şi pe ceilalţi să o apreciaţi mai mult. În zilele noastre, imprimarea nu trebuie să implice efortul transferării fişierelor pe computer, conectarea unei imprimante şi apoi trimiterea fotografiilor spre imprimare.

În cazul în care camera dvs. Canon are funcţie Wi-Fi încorporată, puteţi imprima direct pe imprimanta Canon PIXMA sau puteţi stoca fotografiile favorite în cloud.

Apoi puteţi utiliza Easy Photo Print+ pentru a imprima fotografii cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei, direct din conturi Facebook, Flickr sau din aplicaţii de stocare online, precum Dropbox şi Google Drive.

De asemenea, puteţi trimite fotografiile către imprimanta de acasă, ca o vedere instantanee a ceea ce fotografiaţi. Înseamnă că fotografiile dvs. favorite, realizate în condiţii de lumină redusă, pot fi expuse cu mândrie când ajungeţi acasă.

Imprimarea fotografiilor realizate în lumină redusă