Pentru această escaladare, am fost însoţiţi de profesionişti instruiţi şi am folosit echipamente de siguranţă, având permisiunea proprietarilor, vă rugăm să nu încercaţi să o copiaţi sau să o recreaţi.

Vizionarea şi partajarea fotografiilor şi filmelor dvs.

De-a lungul anilor, veţi aduna cel mai probabil sute de amintiri fotografice importante, de pe camere, carduri de memorie şi diferite dispozitive. Pentru a vă ajuta să le gestionaţi şi să vă bucuraţi de ele oricând doriţi, ar fi o idee extraordinară să le adunăm pe toate într-un singur loc.

Un sfat util pentru gestionarea unui număr atât de mare de imagini este să vizualizaţi fotografiile imediat după ce le-aţi realizat. Înseamnă că este mai puţin probabil să vă aglomeraţi colecţia cu imagini la care nu vă veţi mai uita din nou. Gândiţi-vă bine pe care doriţi să le păstraţi; vizualizarea acestora pe un ecran mare vă poate ajuta să vedeţi mai multe detalii şi vă poate influenţa decizia cu privire la alegerea celor mai reuşite.

Connect Station de la Canon oferă o metodă uşoară de păstrare a fotografiilor şi filmelor într-un singur loc pentru a le vizualiza împreună cu prietenii şi familia pe un televizor HD, acasă. Atingeţi camera Canon cu tehnologie Dynamic NFC pentru a vă transfera imaginile wireless sau pentru a importa fişiere utilizând un card de memorie sau un cablu USB. De asemenea, puteţi utiliza Connect Station pentru a partaja cu uşurinţă fotografiile pe site-uri de socializare şi în albume online precum irista, pentru a imprima wireless şi a organiza multe amintiri de pe dispozitive diferite.

Partajaţi-vă fotografiile