Claritate şi detalii în condiţii de lumină redusă

Capturarea detaliilor clare în condiţii de lumină redusă necesită puţină atenţie şi experimentare. Atunci când ieşiţi să fotografiaţi în lumină care scade în intensitate, încercaţi să realizaţi fotografii la apusul soarelui, pentru a vă familiariza cu locaţia. De asemenea, veţi beneficia de atmosfera interesantă şi de culorile amurgului.

Pentru a captura detalii clare, va trebui, de cele mai multe ori, să utilizaţi o setare ISO ridicată, dar când procedaţi astfel, ţineţi cont de zgomotul sporit, care poate face ca rezultatul să pară prăfuit sau granulat. Puteţi reduce acest efect reducând setarea ISO şi utilizând un timp de expunere mai lung. Asiguraţi-vă că aţi aşezat camera cât mai stabil posibil, cu ajutorul unui trepied, al unui monopied sau aşezând-o pe o suprafaţă solidă.

Însă cu procesorul de imagine Canon DIGIC, puteţi fotografia şi cu o setare ISO mai mare. Tehnologia reduce în mod inteligent zgomotul şi păstrează detaliile fine. Acest lucru vă oferă mai multe oportunităţi creative în condiţii de lumină redusă decât înainte.

Detalii în fotografiile realizate în condiţii de lumină redusă