Copie de rezervă a amintirilor dvs. dragi

Fotografiile şi filmele dvs. sunt nepreţuite. Sunt amintiri ale unor momente unice, pe care nu le veţi putea recrea niciodată - aşadar este esenţial să efectuaţi în mod regulat o copie de rezervă a acestora. Însă nu este întotdeauna uşor să găsiţi momentul pentru alegerea şi salvarea celor mai bune. Iar cu cât acestea rămân mai mult timp pe un card de memorie sau pe un smartphone, cu atât este mai mare probabilitatea pierderii sau uitării acestora.

De aceea, opţiunile de stocare online oferă o siguranţă sporită. Încărcarea într-un serviciu de stocare în cloud sau pe reţeaua dvs. de socializare preferată înseamnă că amintirile dvs. nu se vor pierde cu uşurinţă. Cele mai noi camere ale noastre, cu funcţia Image Sync, verifică acum dacă există imagini noi şi le încarcă în serviciul dvs. cloud preferat sau pe reţele de socializare precum Flickr, Google Drive sau irista de la Canon. De asemenea, puteţi alege să salvaţi automat imaginile pe calculator, pe smartphone sau pe tabletă.

Dacă sunteţi interesat de stocarea online a fotografiilor dvs., informaţi-vă despre irista. Este o platformă bazată pe cloud, care vă permite să stocaţi şi să vă bucuraţi mai mult ca niciodată de colecţia dvs. de fotografii.

Realizaţi copii de rezervă ale fotografiilor