K1 header

Kitul de care aveţi nevoie pentru fotografiere şi partajare instantanee

Indiferent dacă fotografiaţi surferi urbani în München, skateri care sfidează gravitaţia la South Bank în Londra sau o stradă din Lisabona la apus, cu echipamentul potrivit puteţi împărtăşi instantaneu fotografii spectaculoase cu prietenii şi cu cei care vă urmăresc activitatea.

Cu ideile noastre privind conţinutul kitului, puteţi trece de la postarea unor instantanee zilnice realizate cu smartphone-ul la partajarea unor imagini cu adevărat creative, care se vor evidenţia pe cronologiile prietenilor şi vor deveni subiect de discuţie.

Datorită celor mai recente camere DSLR, mirrorless şi compacte avansate de la Canon, postarea unor imagini de calitate profesională pe Facebook, Instagram, Flickr şi irista devine rapidă şi uşoară. Sau ce-ar fi să încercaţi imprimarea instantanee, pentru a oferi fotografiile prietenilor?

Vizionaţi clipul video şi vedeţi sugestiile noastre pentru conţinutul kitului pentru fotografiere şi partajare instantanee.

Conţinutul kitului

Cu kitul de mai sus la îndemână, aveţi tot ceea ce vă trebuie pentru a partaja instantaneu momente speciale, spontane cu întreaga lume sau puteţi imprima fotografii pe loc, pentru a le partaja cu prietenii şi familia.

Exploraţi experienţa interactivă Surfer urban aici.