High speed header

Realizarea fotografiilor de acţiune iarna

Urmăriţi ambasadorul Canon, Richard Walch, care explică modul de capturare a fotografiilor dramatice de acţiune în zăpadă şi exploraţi tehnici la îndemână pentru fotografierea subiecţilor în mişcare rapidă. Aflaţi cum alegerea unui timp redus de expunere vă va ajuta să surprindeţi detalii clare, de ce un teleobiectiv vă ajută să separaţi subiectul de fundal şi de ce fotografiile cu panoramare vă ajută să obţineţi rezultate uluitoare.

Dacă videoclipul nostru cu mişcare rapidă v-a inspirat, de ce nu mergeţi afară să surprindeţi energia sezonului hibernal?

Deşi este un moment de hibernare pentru unii, viaţa rareori îşi încetineşte ritmul în timpul iernii. Târgurile urbane şi pieţele festive sunt locuri minunate pentru capturarea mişcării caruselelor. Încercaţi să capturaţi luminile ameţitoare ale unui carusel sau feţele persoanelor care dansează vals.

Dacă aveţi câine, de ce nu luaţi o minge pentru a vă bucura iarna de o plimbare împreună şi pentru a fotografia ghemul de energie. Nu uitaţi nici de animalele sălbatice. Păsările în zbor vă vor oferi numeroase momente pentru a obţine imaginea pe care o căutaţi.

Sporturile de iarnă oferă numeroase ocazii de realizare a unor fotografii extraordinare. Încercaţi să fotografiaţi patinatori care dau viaţă gheţii, capturaţi înotători cutezători care plonjează în lacuri îngheţate sau atleţi ale căror picioare lovesc pământul tare de iarnă.

După ce capturaţi propria perspectivă cu acţiune rapidă specifică iernii, partajaţi-o în , pentru a încânta întreaga lume.