depth of field header

Fotografierea cu adâncime redusă de câmp

Iarna este plină de detalii spectaculoase, gata să fie descoperite. Urmăriţi ambasadorul Canon, Richard Walch, care explică cum se realizează fotografii cu o adâncime redusă a câmpului, pentru a contribui la evidenţierea reală a subiectului.

Aşa cum explică Richard Walch în videoclipul nostru, iarna vă oferă şansa de a surprinde detalii evocatoare şi de a experimenta cu adâncimea câmpului în fotografii. Iată câteva idei care merită testate.

Ajustând setarea pentru diafragmă a camerei foto, puteţi controla adâncimea câmpului, care vă permite să capturaţi toate detaliile, fructe de pădure îngheţate cu un fundal estompat de copaci îngheţaţi, aburul respiraţiei unui prieten pe frig sau florile de gheaţă de la ferestre. Acestea sunt metode minunate de a povesti întâmplări care au avut loc iarna.

Sau dacă sunteţi departe de oraş, îndreptaţi-vă atenţia spre natură. Urmăriţi mici semne de viaţă într-un mediu neprietenos, precum pânze de păianjen îngheţate, ţurţuri care atârnă sau urme proaspete în zăpada proaspăt căzută.

Experimentând cu adâncimea câmpului, puteţi crea fotografii excepţionale. Am dori să vedem rezultatele. Fotografiaţi şi partajaţi prim-planurile cu detalii hibernale sau utilizaţi o adâncime mare de câmp pentru peisaje uimitoare, care prezintă iarna pe câmpuri sau în oraş. Apoi partajaţi imaginea în , pentru a încânta privirea tuturor.