low light

Realizarea fotografiilor iarna, în condiţii de lumină redusă

Ambasadorul Canon, Richard Walch, descrie cum putem surprinde magia peisajelor hibernale sau amurgul înceţoşat când apune soarele. Aflaţi cum să realizaţi rezultate dramatice uimitoare în condiţii de lumină redusă sau care scade în intensitate, folosind o deschidere mai largă a diafragmei şi setări ISO mai înalte.

Aşa cum demonstrează şi videoclipul nostru, zilele întunecoase şi scurte din timpul iernii nu trebuie să fie un obstacol în calea capturării unor imagini superbe. O scenă câmpenească nemişcată la apus sau lumina magică a unui răsărit iarna deasupra oraşului pot crea o fotografie dramatică şi evocatoare. Pentru a fotografia în condiţii de lumină redusă, este necesară dorinţa de a experimenta folosind camera.

Aveţi nevoie de inspiraţie? De ce nu ieşiţi afară într-o seară de iarnă, când felinarele stradale scot în evidenţă siluete care se îndreaptă spre casă de la serviciu, în lumina care scade în intensitate. Sau vizitaţi locuri în care puteţi exploata la maximum lumina limitată, precum coruri în lumina lumânărilor sau artificii care explodează în culori strălucitoare pe cerul nopţii.

Încercaţi să capturaţi luminile hibernale ale oraşului. Sau faceţi o plimbare nocturnă pe câmp şi admiraţi luna plină care luminează copacii îngheţaţi sau gheaţa de pe un lac superb.

După ce aţi realizat propriile fotografii hibernale în lumină redusă, partajaţi-le în Gallery.