Skijoring: în culise

Imagine © Richard Walch. Ambasador Canon

Descoperiţi provocările depăşite de regizorul Marcus şi de echipa sa când au filmat povestea noastră despre skijoring. Observaţi cum o dronă şi o serie de mai multe camere Canon au surprins acţiunea la mare viteză, în condiţii extreme din înzăpezita Patagonie.

Skijoring Come-and-see

O cameră Canon C300 Mark II este montată pe o dronă, pentru a captura imagina epică de final cu Franco şi cu calul său Paulito, care îşi continuă călătoria în necunoscut.

Skijoring Come-and-see

Regizorul nostru de imagine se pregăteşte să filmeze chiar înainte de ninsoare. Condiţiile meteo au fost extrem de schimbătoare, iar la cinci minute după surprinderea acestei imagini, vizibilitatea a scăzut la numai 1,5 metri.

Skijoring come-and-see

Echipa noastră a folosit un snowmobile pentru a se apropia de acţiune. Motorul a atins o viteză maximă de 64 km/h, dar a trebuit să facă eforturi pentru a ţine pasul. Calul de rezervă, un campion la polo pe zăpadă, s-a asigurat că Paulito, calul lui Franco Moro, s-a simţit confortabil în condiţii familiare de competiţie. Ambii cai au avut potcoave speciale pentru gheaţă, pentru a-i ajuta să alerge pe zăpadă.