hero

Conectivitate Canon

Camerele şi imprimantele noastre conectate, aplicaţiile şi Connect Station CS100 facilitează fotografierea, partajarea, imprimarea şi stocarea fotografiilor şi filmelor dvs. preţioase.

Realizaţi mai multe cu Wi-Fi şi NFC

Dispozitivele Canon cu tehnologie Wi-Fi vă permit să transferaţi, să partajaţi, să imprimaţi şi să stocaţi fotografiile şi chiar să fotografiaţi de la distanţă. De exemplu, puteţi transfera cu uşurinţă fotografii de pe camera Canon cu funcţie Wi-Fi pe smartphone, pentru editare sau pentru partajare. NFC* simplifică lucrurile, permiţându-vă să stabiliţi o conexiune prin Wi-Fi doar prin atingerea a două dispozitive NFC unul de celălalt. Astfel puteţi transfera, de exemplu, imagini de pe camera cu funcţie NFC pe Canon Connect Station CS100 cu o singură atingere.

wi-fi-nfc
connected-services

Rămâneţi conectaţi constant

Indiferent că doriţi să stocaţi sau să editaţi fotografiile, să imprimaţi prin wireless de pe dispozitivul mobil sau să distribuiţi momente petrecute în familie, gama noastră de aplicaţii şi de servicii conectate vă va ajuta să exploataţi tot potenţialul imaginilor.

lifecake

Lifecake

Urmăriţi şi partajaţi evoluţia copilului dvs., printr-o cronologie de fotografii şi de filme a familiei dvs.

irista

Irista

Stocaţi, editaţi şi organizaţi fotografii şi partajaţi-le, pentru a fi admirate de toată lumea.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

Imprimaţi direct din serviciile pentru fotografii online precum Facebook, Instagram şi Google Drive sau scanaţi imaginile şi salvaţi-le în cloud, cu imprimantele optimizate PIXMA Cloud Link.Camere conectate şi multe altele

Cele mai recente modele, imprimante şi camere video sunt conectate în mod genial, oferindu-vă libertatea de a face mai multe cu fotografiile şi cu filmele. Unele dintre cele mai recente modele dispun de funcţia NFC, care facilitează conectarea dispozitivelor şi transferul imaginilor prin Wi-Fi pe un smartphone compatibil sau pe Canon Connect Station CS100.

connected-products

Argentina

Skijoring

Convingeţi-vă singur

apps

Aplicaţii

Bucuraţi-vă de întregul potenţial al camerei, obiectivelor sau dispozitive de imagistică

placeholder

Connect Station CS100

Aflaţi mai multe

Limite de responsabilitate: funcţiile de conectivitate sunt disponibile numai pentru modelele selectate. Unele funcţii de conectivitate necesită o aplicaţie care poate fi descărcată gratuit.
*NFC nu este compatibilă cu toate dispozitivele.
**Pictbridge prin LAN wireless.