Bine aţi venit la München – sperăm că v-aţi luat placa de surf. Veniţi alături de noi împreună cu Tao, Alex şi Karina, trei dintre cei mai incitanţi surferi de râu din lume de pe malurile Eisbach-ului, gazda surfingului pe râu.

Descoperiţi experienţa noastră interactivă pe dispozitivul dvs. mobil sau pe desktop şi exploraţi această comunitate de surfing neverosimilă din inima Germaniei. Vedeţi ce înseamnă o sesiune foto profesionistă cu cele mai recente echipamente Canon la îndemâna dvs. Luaţi EOS-1D X Mark II şi faceţi zoom in pentru a captura surfingul sincronizat al lui Alex şi al Karinei pe acest râu furtunos. Capturaţi acţiunea rapidă, în condiţii de iluminare redusă, a lui Tao pe măsură ce se avântă pe val noaptea, făcând trucuri, şi apoi partajaţi-o cu prietenii.

Ca în cazul tuturor poveştilor noastre „Come and See”, sperăm să vă inspirăm să vă luaţi camera sau smartphone-ul şi să exploraţi. Vă vom ajuta să capturaţi propriile imagini incredibile cu ajutorul clipurilor noastre video de tip instrucţional şi sugestii pentru kitul de echipamente. Descoperiţi poveşti în apropierea dvs., găsiţi modul în care să le prezentaţi, partajaţi-le cu ceilalţi şi cu siguranţă vor veni să vadă.

Exploraţi experienţa interactivă Surfer urban aici.

The story of the wave

Povestea valului

Este miezul nopţii şi vă aflaţi în mijlocul unui oraş. Ghiciţi? La surf! Alăturaţi-vă surferilor urbani din München şi descoperiţi povestea valului de pe râul Eisbach.

Meet the surfers: Tao, Alex and Karina

Faceţi cunoştinţă cu surferii: Tao, Alex şi Karina

Faceţi cunoştinţă cu trei dintre cei mai cunoscuţi surferi pe râu din München, care ne-au ajutat să vă relatăm cea mai recentă poveste „Come and See”.

Take better portraits

Realizaţi portrete mai bune

Fotografiile portret sunt uşor de realizat, dar dificil de deprins. Sugestiile noastre de bază utile vă vor ajuta să vă transformaţi fotografiile reuşite într-unele excepţionale.

How to use natural light

Cum se foloseşte lumina naturală

Aflaţi mai multe despre modul în care lumina se schimbă în diferite momente ale zilei. Descoperiţi cum să utilizaţi setările camerei pentru a profita din plin de aceasta.

Shoot sharper fast-moving action

Surprindeţi imagini mai clare cu acţiune cu mişcare rapidă

Realizarea unor fotografii de acţiune superbe, precum surferi urbani pe râu, snowboarderi sau alergători, înseamnă a gândi în perspectivă.

Capture stunning details, even in low light

Capturaţi detalii uimitoare, chiar şi în condiţii de lumină scăzută

Capturarea detaliilor în condiţii de lumină slabă poate fi o provocare, mai ales dacă folosiţi camera de pe smartphone. Aflaţi mai multe despre deschiderea diafragmei, setările ISO şi timpii de expunere.

Zoom in and capture fast action

Faceţi zoom in pentru apropiere şi capturaţi acţiunea rapidă

Fotografierea acţiunilor se reduce la surprinderea momentelor de o fracţiune de secundă, aşadar va trebui să ţineţi pasul.

Behind the scenes - City Surfers

În culise - Surferi urbani

Lumini, cameră, surf! Aflaţi mai multe despre culisele filmului Surferii urbani Canon de pe râul Eisbach.

Side by side: Canon cameras versus smartphone cameras

Alăturate: camerele Canon vs. camerele de smartphone

În timpul sesiunii noastre foto recente pentru surferi urbani, am rugat un fotograf amator pasionat să ne ajute să comparăm capturile utilizând cele mai recente camere Canon şi camerele de pe smartphone-urile de ultimă generaţie. Examinaţi rezultatele.

The kit you need for shooting and instant sharing

Kitul de care aveţi nevoie pentru fotografiere şi partajare instantanee

Cu ajutorul echipamentului potrivit, puteţi partaja instantaneu fotografii spectaculoase cu prietenii şi cu cei care vă urmăresc activitatea.

The perfect kit for portable flexibility

Kitul perfect pentru flexibilitate portabilă

Nu este întotdeauna practic să purtaţi cu dvs. o cameră mare şi o geantă de echipamente. Totuşi, când camera de pe smartphone-ul dvs. nu poate oferi imagini de calitate premium, aveţi nevoie de o cameră capabilă de aceasta.

A kit list for controlling the light

Conţinutul kitului pentru controlul luminii

Dacă doriţi să realizaţi fotografii atmosferice, creative, bine iluminate, veţi avea nevoie de kitul adecvat pentru această sarcină.