Promoție ”Multifuncționalele Canon imageRunner Advance* sunt SECURIZATE”

ImageRUNNER ADVANCE este o platformă inteligentă de comunicare a documentelor concepută pentru a susţine obiectivele oricărei afaceri şi pentru a se adapta la mediul cu evoluţie rapidă în care trăim.
Gama imageRUNNER ADVANCE, versatilă şi vastă, a fost concepută pentru a răspunde nevoilor de manipulare de documente din orice mediu de lucru, de la grupuri de lucru şi birouri mici până la departamente mari sau încăperi pentru imprimante. Fie că este vorba de imprimate color de înaltă calitate sau de imprimate alb-negru eficiente, de volum mare sau mic, există un echipament imageRUNNER ADVANCE care poate fi adaptat pentru a răspunde la cerinţele dumneavoastră de producţie şi de captură de documente.
 
Universal Login Manger - o soluţie completă pentru autentificarea facilă a utilizatorilor, creșterea productivității personale, contabilizarea și urmărirea activității pentru mediile de afaceri mici și medii. 
 
Perioada promoției: 1 octombrie – 19 decembrie 2014
 
Produse participante*: iRAdv400i, iRAdv500i, iRAdv4225i/35i/45i, iRAdvC5235i/40i, iRAC6255i/65i
 
Condițiile promoției: La achiziționarea unui multifuncțional imageRUNNER Advance*, primiți GRATUIT pachetul cu Universal Login Manager** + Cititor de Carduri de Proximitate Micard Plus + 10 carduri Mifare

Instalarea va fi realizată gratuit dacă produsul este achiziționat de la unul dintre partenerii noștri autorizații***. 
 
Stabilește o întalnire pentru o sesiune de consultanța gratuită! Vom fi încântați să vă oferim soluțiile potrivite pentru a vă dezvolta propria afacere! 
  
 
**Universal Login Manager – aplicație descărcabilă de pe pagina noastră pentru suport tehnic
***Lista de parteneri autorizați este disponibilă aici.

Promoție IRIS – DIMS – Therefore

ReadIRIS este un program pilot al I.R.I.S., simplu de utilizat, un soft pentru recunoașterea documentelor care îi permite utilizatorului să scaneze documente, să deschidă fișiere cu imagini și fotografii digitale și apoi să le transforme pe toate în documente text editabile și în documente PDF cu posibilitate de căutare a cuvintelor, care pot fi apoi salvate, distribuite și trimise în Cloud. 
 
Therefore - Această aplicație vă permite să creați mai multe fluxuri de lucru, transformând modul în care informația se transmite în compania dumneavoastră. Șabloanele editabile vă permit să vizualizați procesul, iar funcția drag and drop face mai simplă transformarea fluxurile de lucru din documente pe hârtie în format digital.  
 
Perioada promoției: 1 octombrie – 31 decembrie 2014 
 
Produse participante:
Pachet DR-C225 + Read Iris Corporate ISRC14W/M
Pachet DR-M140 + Therefore WG Edition THEWE5U 
 
Condițiile promoției:
Achiziționează un pachet DR-C225 + Read Iris Corporate ISRC14W/M și primești un discount de 80 de euro.
Achiziționează un pachet DR-M140 + Therefore WG Edition THEWE5U și primești un discount de 300 de euro.
 
Lista de parteneri autorizați este disponibilă aici.