Gestionarea fluxului de documente

Provocările zilei de azi

Mediile de lucru din ziua de azi erau de neconceput acum 20 de ani: program de lucru flexibil, angajaţi mobili, volume în creştere de documente de gestionat în mod special în format electronic.

Deoarece imprimarea nu înseamnă doar atât, acum mai mult ca niciodată este vitală implementarea unei platforme de gestionare și imprimare a documentelor în cel mai eficient și mai rapid mod.

Canon vă pune la dispoziţie portofoliul său impresionant care conţine imprimante multifuncţionale, şi soluţii complete care pot asigura gestionarea eficientă şi avantajoasă a fluxului de documente.


De ce sistemul Canon de gestionare a fluxului de documente?

  • Angajaţi mai productivi 98% dintre companii susţine că gestionarea documentelor este importantă pentru acestea; 46% consideră că acest proces este esenţial* Soluţiile Canon permit colaţionarea, scanarea sau rescrierea documentelor, transmiterea lor prin e-mail sau salvarea acestora în directoare partajate, de mai multe ori, în timpul existenţei şi utilizării acestora. Timpul petrecut făcând aceste activităţi cu productivitate este redus considerabil. 52% dintre cei care folosesc telefoane inteligente la locul de muncă afirmă că momentan nu pot imprima direct de pe telefon dar că ar dori acest lucru. ** Angajaţii dumneavoastră vor beneficia de imprimare şi scanare de pe mobil, partajând informaţiile în interiorul şi în afara companiei.
  • Controlează şi reduce costurile de imprimare şi copiere Companiile care îşi gestionează în mod activ imprimantele, multifuncţionalele şi faxurile pot economisi între 10% şi 30% din costul de imprimare ** Cu ajutorul sistemului de raportare inclus, puteţi urmări şi evalua procesul de imprimare, copiere, transmitere prin fax şi scanare, permiţând reducerea costurilor interne şi în acelaşi timp, verificând utilizarea curentă.
  • Creşterea securităţii documentelor Peste două treimi dintre companii lucrează cu documente confidenţiale sau sensibile însă 79% dintre acestea imprimă aceste documente de la o imprimantă care poate fi accesată de către oricine* Utilizatorii dumneavoastră vor putea trimite documente către orice imprimantă din reţea şi le vor putea imprima numai atunci când pot veni să le ridice personal. Toţi pot alege când şi unde să facă imprimarea, având certitudinea că documentele sunt protejate.

* Sursă: Raport Intern Canon 2013
** Sursa: Gartner, Cost- Cutting Initiatives for Office Printing (Iniţiative de reducere a costurilor pentru Imprimarea Office), Iunie 2012


Aflaţi mai multe:
uniFLOW - o singură platformă pentru a gestiona procesul de imprimare: broşură
uniFLOW - o singură platformă pentru a gestiona procesul de imprimare: film
platforma imagaRUNNER ADVANCE: broşură
platforma imagaRUNNER ADVANCE: film
Povestea de succes a sistemului Canon de gestionare a fluxului de documente