Imprimare şi scanare mobilă

Mobilitate

Dispozitivele inteligente devin tot mai utilizate. Numărul în continuă creştere de „angajaţi mobili“ recunoaşte deja avantajul de a folosi dispozitive inteligente şi servicii pe bază de cloud pentru a accesa şi a procesa rapid documente electronice sau imprimate:

  • 51% ar dori să poată scana documente în aplicaţii cloud*
  • 43% consideră imprimarea mobilă de viitor*
  • 27% susţin că imprimantele sau scannerele cu wi-fi încorporat le-au îmbunătăţit productivitatea*

* IDC Hardcopy Device Usage - Effect of Mobility On Print (IDC Hardcopy Utilizare dispozitive – Efectul mobilităţii asupra imprimării), Martie 2011

Gama de soluţii Canon de imprimare şi scanare are posibilitatea acum de a se conecta la dispozitive mobile şi servicii de cloud, răspunzând nevoii de mobilitate.

Video Mobilitate

Soluţiile Canon de imprimare pentru birou vă provoacă să creşteţi productivitatea angajaţilor şi să munciţi în mod inteligent. Cea de a doua generaţie de imprimante multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE şi de imprimante cu laser i-SENSYS au capacitatea de a imprima de pe dispozitive inteligente şi sunt dotate şi cu aplicaţii bazate pe cloud-based. Aplicaţia Canon Mobile Printing App care poate fi descărcată gratuit vă permite să imprimaţi o gamă largă de documente de pe telefoane mobile şi tablete, îmbunătăţind partajarea informaţiilor în interiorul şi în afara spaţiului unui birou modern.

Aflaţi mai multe:
broşura Canon imageRUNNER ADVANCE “Mobile and Cloud Connectivity”
Canon Mobile Printing App pentru iPhone şi iPAD
Gama Canon i-SENSYS pentru imprimare mobilă
Imprimante laser Mobile-ready
Video cu scanare pe mobil P-208

Soluţiile Canon de scanare oferite de gama imageFORMULA permit angajaţilor mobili sau aflaţi la distanţă şi celor care se află în birouri sau în magazine, să captureze documentul direct pe dispozitivele lor Apple iOS sau Android şi să le partajeze imediat în aplicaţii cloud. Acest lucru înseamnă că orice companie poate captura, procesa şi partaja date direct de la punctul de scaner.

Aflaţi mai multe:
Prezentare: “Soluţii pentru activitate mobilă”
Video cu imageFORMULA P-215 Video
CaptureOnTouch Mobile Scanning App - iPhone, iPad, iPod touch
CaptureOnTouch Mobile Scanning App – dispozitive Android

Soluţiile Canon de format mare din gama imagePROGRAF dotate cu software-ul Print & Share (asigură, de asemenea, imprimare mobilă, permiţând procesarea rapidă de fişiere multiple în formate diferite (pdf/jpg/tif) şi distribuirea fără efort a acestora cu ajutorul serviciilor de stocare Cloud.

De asemenea, echipamentele Canon pentru imprimare profesională oferă imprimare mobilă. Cu ajutorul App for Fiery, fişierele pot fi imprimate direct de pe dispozitive mobile pe Serverul de imprimare.