Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Cu software-ul multifuncţional PRISMAprepare, profesioniştii în tipărire pot pregăti documente de cea mai bună calitate, mai rapid şi mai rentabil.

Beneficii

  • Pregătire completă a documentelor
  • Intuitiv şi uşor de utilizat
  • Compatibil cu orice imprimantă cu foi tăiate
  • Interfaţa deschisă maximizează flexibilitatea
  • Funcţii de creştere a productivităţii
  • Conceput pentru maximizarea rentabilităţii

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PRISMAprepare

Soluţia complexă de pregătire


PRISMAprepare corespunde cerinţelor de pretipărire printr-o soluţie unică, cu un afişaj uşor de utilizat. De la curăţarea paginilor şi optimizarea documentelor, până la verificarea şi corectarea culorilor şi pregătirea documentelor pentru a putea fi capsate, îndoite sau perforate – această soluţie completă permite operatorului să pregătească documente şi pentru crearea de broşuri sau pentru o legare perfectă. Oferind toate aceste soluţii, software-ul permite automatizarea tuturor sarcinilor repetitive, de la pregătirea documentelor şi până la imprimarea acestora, oferind astfel timp operatorului să execute alte sarcini.

Uşurinţă excepţională în utilizare


Interfaţa de utilizare premiată „Ocean Style” facilitează pregătirea constantă a unor documente de înaltă clasă. Ecranul intuitiv de previzualizare de tip „What You See is What You Get” (Obţii ceea ce vezi) asigură controlul asupra sarcinilor complexe, eliminând necesitatea unor verificări multiple şi reducând riscul de apariţie a erorilor.

Standarde deschise flexibile


PRISMAprepare utilizează standardul deschis PDF. Astfel, fluxul de lucru poate fi simplificat, menţinând în acelaşi timp o arhitectură de sistem deschisă. PRISMAprepare 6.1 are la bază Adobe PDF Library, ceea ce permite instalarea sa rapidă şi executarea unor sarcini mai mari şi mai complexe.

Interfaţă deschisă practică


PRISMAprepare poate interacţiona cu până la 10 programe Windows autonome pentru fişiere PDF. Aplicaţii bine-cunoscute precum Adobe Photoshop® pot fi utilizate cu uşurinţă, permiţând editări avansate şi executarea de sarcini de pregătire în alte aplicaţii şi, ulterior, importarea documentelor actualizate înapoi în PRISMAprepare pentru a continua activitatea.

Creşterea productivităţii


PRISMAprepare contribuie la optimizarea productivităţii prin îmbunătăţirea nivelului de automatizare, a modului de aşezare a paginilor şi a aplicării marcajelor de decupare, permiţând imprimarea directă a documentelor programate. Şabloanele preînregistrate permit operatorului să gliseze şi să fixeze conţinutul într-un „folder de lucru” pentru a crea un document gata de imprimat. Noi funcţii, care includ funcţii avansate de creare a cotorului şi de creare simplificată a coperţilor de documente şi funcţia VDP îmbunătăţită pentru imprimări personalizate, toate sporesc versatilitatea şi productivitatea acestui software, care asigură acum şi integrarea opţională în fluxul de lucru a finisajelor offline şi intermediare (de la Ultimate Bindery).

Creşterea profitabilităţii investiţiei


PRISMAprepare contribuie la creşterea marjei de profit întrucât vă ajută să finalizaţi sarcinile mai rapid. Comparativ cu alte soluţii privind fluxul de lucru, se poate economisi timp valoros întrucât, practic, se elimină necesitatea corectării documentului tipărit, putând planifica mai multe sarcini şi crescând astfel rentabilitatea. Detectarea automată a culorilor permite separarea şi îmbinarea eficientă a paginilor color şi alb-negru, asigurând rezultate de calitate superioară la costuri reduse.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PRISMAprepare, despre funcţiile şi capabilităţile sale.