Pentru birou

Océ TrueProof

Pre Press

Océ TrueProof

Océ TrueProof

Soluţia perfectă de verificare preimprimare pentru imprimarea de producţie

Océ TrueProof este un sistem de verificare preimprimare pe ecran tip WYSIWYG, care funcţionează ca imprimantă virtuală, îmbunătăţind şi fluidizând procesul de verificare. Se pot previzualiza paginile şi verifica acurateţea registrației – cu detalii la nivel de pixel, dacă este cazul – înainte ca sarcinile de imprimare digitală să intre în producţie. În plus, pentru a verifica potrivirea culorilor, TrueProof poate fi extins prin module opţionale care permit verificarea culorilor pentru documente digitale şi pe hârtie. Astfel, clientul dispune de o soluţie de verificare completă pentru imprimarea digitală color de producţie.

Beneficii

 • Elimină costurile legate de timp, de consumabile, de personal şi de timpii de configurare ai unei imprimante de producţie de mare volum doar pentru a crea mostre de imprimare.
 • Cu opţiunea SoftProof de la TrueProof pot fi evitate multe imprimări inutile, datorită simulării complete a unei imprimante
 • Vizualizarea la nivel de pixel include simulări pe hârtie translucidă, planuri separate de culori şi formulare imprimate în prealabil
 • Calculul consumului de cerneală oferă informaţii precise şi esenţiale privind costurile generale
 • Validarea datelor de imprimare se bazează pe condiţiile de imprimare curente şi respectă normele publicate (de exemplu, ISO 12647, G7) sau alte valori personalizate
 • TrueProof V5.0 oferă prima soluţie holistică privind fluxul de lucru al verificării culorilor pentru industria de imprimare digitală.

Paşii următori

Legături utile

  Specificaţii detaliate

  O soluţie de verificare flexibilă pentru imprimarea comercială

  TrueProof este un instrument cuprinzător WYSIWYG de verificare software la nivel de pixel, care funcţionează precum o imprimantă virtuală de producţie de mare volum Canon IPDS sau PCL. TrueProof poate să se asigure că aplicaţiile de la surse externe sunt pregătite de producţie înainte de a ajunge la o imprimantă fizică de producţie. Astfel, se evită pierderea timpului cauzaţă de fişierele cu defecte sau de configuraţii necorespunzătoare, iar clienţii economisesc bani şi îşi sporesc performanţele. Aplicaţiile direcţionate către TrueProof pot fi afişate pe ecran la rezoluţia completă de imprimare. Funcţii precum simularea paginilor faţă-verso sau suprapunea formularelor preimprimate transformă TrueProof într-un instrument de verificare complet care se adaptează la dispozitiv.

  În plus, pentru a verifica potrivirea culorilor, TrueProof poate fi extins prin module opţionale care permit verificarea culorilor pentru documente digitale şi pe hârtie. Astfel, clientul dispune de o soluţie de verificare completă pentru imprimarea digitală color de producţie.

  TrueProof este folosit şi pentru a determina cantitatea de cerneală utilizată şi gradul de acoperire de către aplicaţii, un parametru important în calculul general. În acest caz, utilizând funcţionalitatea imprimantei iniţiale, TrueProof oferă un calcul precis al acoperirii culorilor şi al consumului de cerneală.

  TrueProof poate să simuleze toate tipurile de imprimante de producţie Canon cu controler SRA (adică VP5000, VS7000, VS8000, VS9000, seria ColorStream, seria JetStream, seria ImageStream).

  TrueProof Core este conceput în principal pentru o interacţiune apropiată cu PRISMAproduction, dar nu poate fi conectat la alte sisteme de ieşire IPDS/PCL care simulează o imprimantă de producţie de mare volum Canon.

  Specificaţiile produsului

  Caracteristici principale O soluţie profesionistă de verificare adaptată la imprimarea de mare volum alb-negru, culori spot sau complet color. TrueProof este un adevărat sistem de verificare pe ecran de tip What You See is What You Get (Obţii ceea ce vezi), care funcţionează precum o imprimantă virtuală.

  CERINŢE HARDWARE

  Procesor CPU 64 de biţi cu cel puţin 4 nuclee fizice şi un suport de tip „hyper threading”, 3 GHz, 24 GB RAM (recomandat: 64 GB)
  Dimensiune disc dimensiune minimă disc 500 GB
  Sistem de operare Sistem Windows 7 (64 de biţi)
  Windows Server 2008 (64 de biţi)
  Novell Suse Linux Enterprise Server 11 SP3 (64 de biţi)
  Windows Server 2012 (64 de biţi)
  Sistem de operare Apple 10.10 (Yosemite)
  VMware ESXi V5.x
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 250ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;