Pentru birou

Pre Press


Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

Cu software-ul multifuncţional Océ PRISMAprepare, profesioniştii în tipărire pot pregăti documente de cea mai bună calitate, mai rapid şi mai rentabil.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter este utilizat în mediile de imprimare comerciale şi corporative pentru a accelera fluxul de lucru preimprimare pentru scanare, pregătirea lucrărilor şi conversia datelor. Asigură imprimare şi arhivare de înaltă calitate şi viteză. Acest software de gestionare a documentelor este deosebit de eficient graţie interfeţei sale de utilizare excepţionale, flexibilităţii enorme şi nivelului ridicat de automatizare.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction Server este un software de înaltă performanţă pentru managementul producţiei şi fluxurilor de lucru în mediile tranzacţionale, mesagerie personalizată şi artă grafică. Acest server creează o platformă unificată pentru imprimarea la viteză mare a volumelor medii şi mari, pe o varietate de imprimante de la Océ şi alţi furnizori. Acest sistem profesional de procesare include în plus şi numeroase capacităţi de conversie a datelor şi flux de lucru în prepress.


Océ PRISMAproduction Host

Océ PRISMAproduction Host

Putere integrată pentru performanţă de vârf prin selectarea unuia sau a mai multor module bazate pe serverul Océ PRISMAproduction Host.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Océ TrueProof este un sistem de verificare preimprimare pe ecran tip WYSIWYG, care funcţionează ca imprimantă virtuală, îmbunătăţind şi fluidizând procesul de verificare. Se pot previzualiza paginile şi verifica acurateţea registrației – cu detalii la nivel de pixel, dacă este cazul – înainte ca sarcinile de imprimare digitală să intre în producţie. În plus, pentru a verifica potrivirea culorilor, TrueProof poate fi extins prin module opţionale care permit verificarea culorilor pentru documente digitale şi pe hârtie. Astfel, clientul dispune de o soluţie de verificare completă pentru imprimarea digitală color de producţie.


Océ PRISMAspool

Océ PRISMAspool

Océ PRISMAspool oferă soluţii profesionale de gestionare a imprimării pentru imprimarea centralizată şi imprimarea distribuită pe centre de producţie, dintr-un mediu MS Windows. Interfaţa grafică pentru utilizator simplu de folosit şi funcţiile avansate precum contorizarea, recuperarea după erori sau repoziţionarea, permit controlul uşor al operaţiilor de imprimare.

spacer
					image

Gama:

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ PRISMAproduction Host
Océ TrueProof
Océ PRISMAspool