Pentru birou

iW Publishing Manager

Dacă a trebuit vreodată să colaţionaţi sau să compilaţi şi să listaţi un document cu materiale provenind din aplicaţii multiple, ştiţi deja cât timp poate răpi această operaţie.

Compilaţi rapid documente complexe

Canon iW Publishing Manager (iWPM) permite asamblarea pe ecran a unui document prin câteva comenzi simple de tragere cu mouse-ul. După aceea puteţi salva întregul set de operaţii (inclusiv toate instrucţiunile de finisare), în vederea utilizării viitoare.

Uşor de utilizat
Dacă ştiţi să utilizaţi pachetul de programe pentru procesarea de text, aveţi mai mult decât suficiente cunoştinţe pentru a folosi imediat iWPM la crearea de documente pentru tipar.

Faceţi fiecare document informativ şi relevant
iWPM vă permite să creaţi capitole sau pagini individuale cărora le puteţi schimba poziţia, manipulându-le astfel cu uşurinţă. Şi asta nu e tot. Puteţi adăuga linii, forme, filigrane şi adnotări. Trimiteţi-le clienţilor dumneavoastră cataloage şi liste de preţuri personalizate. Sporiţi-vă opţiunile de distribuţie salvând automat documentele în format PDF. În sfârşit, folosiţi opţiunile de finisare Canon pentru a le da un aspect profesionist.

Complet compatibil
iW Publishing Manager a fost conceput pentru a sprijini toate opţiunile de finisare ale gamei inovatoare de imprimante Canon, atât alb-negru, cât şi color.

spacer
					image
Useful Downloads
iWPM Brochure
Soluţiile dumneavoastră
Contabilizarea documentelor
Gestionarea documentelor
Distribuirea documentelor
Securitate
Gestionarea listării şi a aparaturii
Gestionarea culorilor
Fluxul de lucru al producţiei
Listarea pe bază de date variabile
Soluţii de listare profesionale [PDF, 736 KB]