Pentru birou

iW Document Manager

Folosind Canon iW Document Manager (iWDM), vă puteţi transfera documentele în dulapuri de acte electronice aflate la dispoziţia fiecăruia, revitalizând astfel mediul de lucru, impulsionând productivitatea şi economisind spaţiu – o soluţie mult mai economică decât metodele tradiţionale de gestionare şi distribuţie a documentelor.

Dulapul de acte al secolului 21

iWDM vă permite să vă utilizaţi aparatul multifuncţional Canon pentru a crea şi a partaja un dulap de acte electronic conţinând orice tip de informaţii relevante. Datorită simplităţii funcţiei de tragere cu mouse-ul, iWDM este la fel de uşor de folosit ca şi un program de scris documente.

Uşor de stocat, uşor de găsit
Dacă poate fi scanat, iWDM îl poate stoca; instrumentele puternice de căutare de text vă ajută să extrageţi documentul cu doar câteva clicuri, pentru a-l trimite prin fax sau email sau a-l lista pur şi simplu, trăgându-l cu mouse-ul pe pictograma adecvată.

Complet flexibil
Este uşor să generaţi rapoarte ce cuprind numeroase tipuri de documente. Creaţi pur şi simplu o legătură electronică pentru toate. După aceea, le veţi putea manipula, muta, roti, veţi putea adăuga anteturi şi, în sfârşit, veţi putea să le partajaţi şi chiar să le convertiţi în format PDF.

Colaborări mai eficace
iWDM face ca partajarea informaţiilor să se producă rapid şi intuitiv; este modalitatea ideală de a lucra individual cu informaţii actualizate primite instantaneu sau de a crea un mediu mai eficace în vederea unei colaborări.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Soluţiile dumneavoastră
Contabilizarea documentelor
Gestionarea documentelor
Distribuirea documentelor
Securitate
Gestionarea listării şi a aparaturii
Gestionarea culorilor
Fluxul de lucru al producţiei
Listarea pe bază de date variabile
Soluţii de listare profesionale [PDF, 736 KB]