Pentru birou

iWAM MEAP

Cu soluţia economică iWAM MEAP de la Canon, puteţi controla mai îndeaproape costurile, beneficiind de o înţelegere reală a dispozitivelor pe care le folosiţi la birou.

iWAM MEAP vă oferă o analiză detaliată a activităţilor de listare, copiere, fax şi scanare, permiţându-vă să menţineţi sub control producţia biroului, să vă reeducaţi angajaţii şi să implementaţi politicile de reducere a costurilor.

Controlaţi costurile creând în acelaşi timp comunicate captivante
Cu iWAM MEAP, este uşor să menţineţi sub control costurile fără a scădea aspectul profesionist şi impactul vizual al comunicatelor dumneavoastră.

Începeţi imediat utilizarea
iWAM MEAP înregistrează fiecare operaţie, astfel că veţi putea evalua numărul de pagini produse, dimensiunea şi tipul fiecărei operaţii, în funcţie de departament, utilizator sau aparat. Pentru că se integrează direct în orice dispozitiv de listare Canon compatibil MEAP, nu este nevoie de servere sau resurse IT. Puteţi începe reducerea cheltuielilor din momentul instalării iWAM MEAP, fără ca acest lucru să scadă câtuşi de puţin impactul materialelor listate.

spacer
					image
Download-uri utile
iWAM MEAP Brochure
Soluţiile dumneavoastră
Contabilizarea documentelor
Gestionarea documentelor
Distribuirea documentelor
Securitate
Gestionarea listării şi a aparaturii
Gestionarea culorilor
Fluxul de lucru al producţiei
Listarea pe bază de date variabile
Soluţii de listare profesionale [PDF, 736 KB]