Pentru birou

Soluţii inteligente pentru gestionarea documentelor

"Angajaţii dumneavoastră mai pierd încă timp căutând documentele? Funcţionarii din birou petrec până la opt ore pe săptămână căutând documente, ceea ce reprezintă o risipă a timpului şi a banilor companiei. Acest lucru poate fi însă evitat. Cu o soluţie Canon pentru gestionarea documentelor, vă puteţi gestiona mai eficient documentele, puteţi reduce procesarea manuală şi puteţi permite consultarea instantanee şi securizată a documentelor de oriunde. Prin urmare, dacă doriţi să lucraţi într-un mod mai inteligent, să economisiţi banii companiei şi să reduceţi stresul de la birou prin gestionarea documentelor, acum se poate.

Canon Document Management permite utilizarea mai eficientă a informaţiilor din documente în toate ariile de activitate ale companiei dumneavoastră. Această soluţie permite căutarea şi localizarea rapidă şi precisă a documentelor fără a pune mâna pe o singură coală de hârtie şi fără a vă ridica de la birou.
Schimbul şi distribuţia de documente fără a fi nevoie de fax sau de serviciile poştale care consumă timp vă ajută să satisfaceţi mai rapid şi mai uşor ca oricând cerinţele clienţilor dumneavoastră, indiferent dacă lucraţi de la sediul central, de la o filială sau de acasă.

Consultanţii noştri de soluţii Business sunt foarte pricepuţi şi colaborează cu dumneavoastră pentru a vă înţelege cerinţele. Pornind de la experienţa lor considerabilă, ei vă pot ajuta să identificaţi posibilele avantaje pe care soluţiile de Document Management le pot aduce companiei dumneavoastră. Iar pentru că sistemele noastre sunt modulare, ele sunt uşor de integrat, fără a fi nevoie de reproiectarea la scară largă a proceselor existente, reducând la minim cheltuielile şi perturbările care însoţesc adesea sistemele noi.

Astfel, având experienţă în diferite sectoare din industrie şi aplicaţii în diferite domenii precum cel juridic, medical, educaţional sau al asigurărilor, Canon Document Management este o gamă de soluţii concepute special pentru a contribui la atingerea potenţialului companiei dumneavoastră şi pentru a vă oferi rapid un randament cuantificabil al investiţiei.

Alegând Canon, beneficiaţi de abordarea noastră unică a "produsului complet", care vă oferă un singur punct de contact prin intermediul consultanţilor noştri experimentaţi, care vă pot recomanda componentele adecvate necesare pentru compania dumneavoastră. Mai mult, asistenţa noastră continuă va asigura dezvoltarea continuă a sistemului dumneavoastră o dată cu modificarea cerinţelor.

*Blue Lion Research

spacer
					image
Software înrudit
ADOS
Soluţiile dumneavoastră
Contabilizarea documentelor
Gestionarea documentelor
Distribuirea documentelor
Securitate
Gestionarea listării şi a aparaturii
Gestionarea culorilor
Fluxul de lucru al producţiei
Listarea pe bază de date variabile
Soluţii de listare profesionale [PDF, 736 KB]