Pentru birou

Servicii operaţionale

Pentru a avea succes într-o lume competitivă, trebuie să vă concentraţi asupra activităţilor dumneavoastră principale. Probabil că există anumite activităţi ce pot fi subcontractate, eliberând astfel resurse care ar putea fi folosite mai eficient. Aici vă pot ajuta serviciile de operaţiuni Canon.

În majoritatea cazurilor, infrastructura unei companii se dezvoltă în timp, fără ca sistemele, procedurile şi funcţiile interne să fie reevaluate în contextul strategiei de afaceri în schimbare. Este posibil ca unele dintre procesele consacrate din cadrul organizaţiei dumneavoastră să nu mai fie utile pentru activităţile dumneavoastră principale, dar să continue să se desfăşoare fără modificări pentru că aşa au fost aplicate mereu sau pentru că nu v-aţi dat seama care sunt alternativele. Drept urmare, este posibil să pierdeţi resurse valoroase de timp şi energie pentru aspecte care nu se înscriu în specializarea dumneavoastră şi nu sunt fundamentale pentru succesul dumneavoastră.

Subcontractând asemenea procese, puteţi beneficia de un nivel mai înalt de cunoştinţe specializate şi de experienţă decât cel existent în organizaţia dumneavoastră şi vă puteţi folosi mai eficient timpul, reducând astfel costurile de funcţionare.

Serviciile de Operaţiuni Canon vă oferă diferite niveluri de subcontractare pe mai multe domenii diferite. Acest lucru nu înseamnă doar că aveţi libertatea de a vă concentra pe deplin asupra aspectelor importante, ştiind că beneficiaţi de asistenţă din partea unor experţi, ci puteţi asista chiar la sporirea considerabilă a productivităţii şi a profitabilităţii.

spacer
					image
Serviciile noastre
Servicii de consultanţă
Servicii de implementare
Formare şi educaţie
Servicii de mentenanţă