Pentru birou

Servicii de mentenanţă

Un sistem de înaltă calitate are nevoie de service şi asistenţă asigurate de experţi, pentru a garanta funcţionarea cu cât mai puţine întreruperi, iar atunci când acestea apar, pentru a reduce la minim perturbarea cauzată în cadrul activităţilor dumneavoastră. Inginerii noştri, care au o pregătire şi dotare completă, acoperă aproape fiecare punct din Europa, oferindu-şi serviciile tocmai în acest scop.

În mediul birourilor de azi, totul se opreşte dacă sistemul sau o componentă importantă nu mai funcţionează corespunzător. Beneficiind de service şi asistenţă de la Canon, aveţi garanţia valorificării maxime a soluţiilor din cadrul companiei şi deci a investiţiei dumneavoastră.

După cum probabil vă aşteptaţi, noi suntem experţi în asigurarea de mentenanţă şi service pentru produsele noastre, dar suntem autorizaţi să oferim servicii şi pentru numeroase alte mărci în caz de nevoie.

Mulţumită investiţiei noastre continue în pregătirea inginerilor noştri, aveţi acces la una dintre cele mai puternice reţele de service de pe piaţă, oriunde v-aţi afla în Europa. Gama noastră flexibilă de opţiuni de asistenţă vă permite să găsiţi exact pachetul cel mai adecvat pentru compania dumneavoastră.

Pentru suport tehnică şi de software, este suficient să apelaţi telefonic centrele noastre de asistenţă, numeroase nelămuriri fiind rezolvate rapid şi simplu la telefon, cu ajutorul unui membru al personalului nostru de service prietenos şi experimentat.

Serviciile de Mentenanţă Canon vă oferă o linişte fără egal. Rezultatul procesului nostru continuu de monitorizare a satisfacţiei clienţilor ne arată că avem clienţi deosebit de mulţumiţi, iar acest rezultat este utilizat pentru perfecţionarea continuă a serviciilor noastre.

spacer
					image
Serviciile noastre
Servicii de consultanţă
Servicii de implementare
Formare şi educaţie
Servicii de mentenanţă