De ce să deveniţi partener cu Canon?

Lucrând în parteneriat cu partenerii noştri, canalul pentru parteneri Canon reuneşte abilităţi şi inovaţie pentru a dezvolta puterea mărcii, produselor, soluţiilor şi serviciilor Canon pentru asigurarea succesului tuturor.

Canon conştientizează că partenerii noştri au nevoie de:

 • Un traseu clar pentru obţinerea profitului, care să fie competitiv cu alte produse şi servicii
 • Produse inovatoare care sunt competitive pe piaţă
 • Livrare şi asistenţă fiabilă pentru produsele Canon
 • Un partener credibil pe piaţă

Colaborare uşoară

Canon se străduieşte să faciliteze colaborarea cu partenerii; ne-am angajat să vă susţinem în fiecare etapă a procesului de la planificare şi până la asistenţa post-vânzări. Abordarea noastră faţă de afaceri este influenţată de filozofia Kyosei, care înseamnă „convieţuire şi conlucrare pentru binele comun.” Suntem extrem de mândri de colaboratorii noştri care respectă mereu această filozofie. Noi conferim o abordare mai personală de colaborare interacţiunii cu partenerii şi ne asigurăm că vă înţelegem problemele şi că ambele părţi obţin succese şi beneficii financiare pe termen lung.

Planificaţi-vă activitatea comercială

Există două programe diferite pentru partenerii Canon, create să vă ofere exact ce vă trebuie în funcţie de competenţele şi expertiza dvs. Vom colabora cu dvs. pentru a stabili exact de ce aveţi nevoie în conformitate cu planul dvs. de afaceri anual. Astfel vă vom susţine obiectivele comerciale şi veţi putea să evoluaţi alături de Canon. Vom identifica zonele de dezvoltare pentru a vă ajuta să obţineţi mai multă valoare, competenţe şi beneficii comerciale. Planul de afaceri va include o analiză detaliată a dvs. ca partener care va trasa o direcţie strategică agreată, marcată prin obiective clare şi o viziune pentru viitor. Vom realiza împreună un plan de activităţi care vor permite îndeplinirea acestei viziuni, pe care îl vom reanaliza semestrial pentru a observa evoluţia şi pentru a-l adapta, pentru a ne asigura că sunteţi pe drumul cel bun. Serviciile noastre dedicate de management de conturi şi de consultanţă specializată vă vor oferi oportunităţi comerciale deosebite şi informaţii valoroase privind piaţa.

Activaţi-vă afacerea

Programele pentru partenerii Canon sunt compuse dintr-un set cuprinzător de certificări. Primul pas este să demonstraţi că aveţi abilităţile şi cunoştinţele de înalte standarde, care sunt necesare pentru a oferi servicii de calitate clienţilor. Prin certificări este recunoscut domeniul dvs. specific de expertiză şi mărimea portofoliului pe care vă puteţi baza pentru a atrage noi clienţi. Certificările vă permit să vă puneţi în valoare abilităţile, să obţineţi profit şi să oferiţi un nivel înalt de satisfacţie mai multor utilizatori finali. Ne concentrăm asupra dezvoltării competenţelor de pre-vânzare, vânzare şi post-vânzare ale echipei dvs. privind tehnologia Canon. Vă oferim acces la portalul de educaţie Canon care oferă o combinaţie de cursuri de instruire directă şi online, create să ofere echipei dvs. cunoştinţe mai aprofundate şi experienţa necesare pentru dezvoltare.

Maximizaţi-vă profitul

Programele noastre pentru parteneri sunt create pentru numeroase tipuri deferite de parteneri, care sunt motivaţi în mod diferit să colaboreze cu Canon şi de aceea necesită niveluri diferite de susţinere. Nivelul de susţinere primit depinde de:
 • Loialitatea şi implicarea de care daţi dovadă
 • Certificări
 • Competenţe
Elementele care susţin vânzările sunt foarte importante în programele noastre pentru parteneri. Canon vă va oferi un pachet de beneficii financiare pentru a fi siguri c[ vă veţi recupera investiţia. Stimulentele vor fi aliniate la planul dvs. de afaceri pentru a vă ajuta să vă dezvoltaţi şi să câştigaţi contracte noi. Susţinem în mod activ dezvoltarea, oferim cilindri şi consumabile, acceptăm campanii comune de marketing, precum şi alte propuneri, promoţii la produse şi în magazinele de prezentare şi ofertele speciale.

Generarea cererii

Identitatea, evenimentele şi materialele din magazinele de prezentare pentru partenerii Canon, vă ajută să vă maximizaţi vizibilitatea pe piaţă şi să obţineţi recunoaştere în faţa potenţialilor clienţi. Organizăm evenimente la expoziţii internaţionale, precum EXPO, pe care le puteţi vizita sau puteţi transmite invitaţiile clienţilor existenţi şi potenţiali. Avem un instrument online pentru găsirea partenerilor pentru a direcţiona către dvs. potenţialii clienţi din apropiere şi pentru a vă ajuta cu recomandări despre cum puteţi accesa date precise de înaltă calitate despre clienţi. Vă vom ajuta să creaţi mesaje convingătoare pentru clienţii existenţi şi potenţiali pentru a genera cerere. În funcţie de nivelul dvs. de certificare şi competenţă, vă vom oferi asistenţă sub formă de informaţii suplimentare privind diferite niveluri de activitate (de exemplu: producţie, educaţie, juridic) şi materiale pentru campanii care se adresează diferiţilor factori de decizie, de exemplu: directori financiari, de IT şi marketing.

Vânzarea

Cu toţii dorim să mărim vânzările, de aceea vă oferim o întreagă suită de instrumente care să vă ajute să încheiaţi mai multe contracte. Printre instrumentele de vânzare se numără:
 • Instrumente de comparaţie cu produsele concurenţei şi contraargumente
 • Rapoarte informative
 • Asistenţă pentru evenimente
 • Instrumente de configurare
 • Instrumente pentru diferite niveluri de activitate
 • Materiale pentru campanii
 • Conţinut privind statul de lider de opinie
Toate aceste instrumente de vânzări sunt accesibile pe portalul nostru pentru parteneri, pe care îl puteţi considera propriul manager de cont online, care este disponibil non-stop şi deţine toate informaţiile de care aveţi nevoie. Mai organizăm şi promoţii periodice şi oferim stimulente pe toată durata anului, special pentru a creşte vânzările partenerilor.

Îndepliniţi şi depăşiţi aşteptările clienţilor dvs.

După realizarea unei vânzări, serviciul nostru dedicat de asistenţă continuă să vă ajute să oferiţi o experienţă excepţională clienţilor şi să generaţi o cerere mai mare în viitor. Vă oferim:
 • Instrumente de service de la distanţă
 • Birouri de asistenţă
 • Programe pentru dezvoltarea inginerilor de service
 • Instruire
 • Asistenţă tehnică pe teren
 • Durabilitate