Pentru birou

Programul Canon pentru parteneri

Bine aţi venit la Programul Canon pentru parteneri, de la Canon Central Eastern Europe (Canon CEE GmbH). Programul pentru parteneri a fost stabilit pentru a acredita cei mai buni parteneri de revânzare din anumite zone de afaceri pentru produsele de birou (aparate multifuncţionale care nu sunt pe bază de cartuş), imprimare de format mare (LFP) sau sisteme de gestionare a documentelor (DIMS).

Noi, cei de la Canon, avem convingerea că afacerile de succes depind se bazează în totalitate pe relaţiile pe termen lung care vor aduce beneficii pentru Partenerul de revânzare şi Canon.

În acest scop, Canon a dezvoltat modelul în şase puncte pentru a asigura un parteneriat bine echilibrat atât pentru compania Canon, cât şi pentru Partenerul de încredere: 

  • Siguranţa afacerilor
  • Siguranţa pieţelor
  • Numele Canon
  • Siguranţa investiţiilor 
  • Eficacitatea comunicării
  • Asistenţa Canon.

Canon dă dovadă de angajament pentru un parteneriat pe termen lung cu partenerii săi de afaceri, oferind asistenţă suplimentară şi investind substanţial în dezvoltarea acestora. Programul Canon pentru parteneri urmăreşte să asigure fiabilitatea şi încrederea pentru utilizatorii finali care cumpără produse şi servicii Canon de la Partenerii Canon.

Dacă doriţi să vă alăturaţi reţelei aferente Programului Canon pentru parteneri, faceţi clic pe butonul de mai jos şi alegeţi-vă ţara. În partea dreaptă a site-ului următor veţi găsi detalii despre Programul Canon pentru Parteneri referitoare la revânzători, în timp ce în stânga veţi fi îndrumat printre informaţiile pentru utilizatorii finali.

spacer
					image