Pentru birou

Birouri mici

Indiferent de domeniul în care lucraţi, imprimantele şi scanerele Canon pentru birouri mici oferă o soluţie simplă şi inteligentă, care furnizează în mod fiabil rezultate de înaltă calitate şi o productivitate superioară la costuri reduse.

O gamă variată de opţiuni de conectivitate şi instrumente software uşor de utilizat vă permit să profitaţi din plin de funcţiile de imprimare şi de scanare şi să le partajaţi perfect pentru biroul.

Small Office

Imprimantele multifuncţionale color trezesc documentele la viaţă.

Imprimante multifuncţionale rentabile pentru birouri aglomerate.

Partajaţi puterea imprimării în culori intense.

Când tot ce vă doriţi este o imprimare rentabilă.

Capturare eficientă a documentelor pentru birouri mici.

De ce să alegeţi Canon pentru birouri mici?

Perform

Performanţă

Soluţiile Canon de imprimare şi scanare pentru volume mari furnizează rezultate de calitate profesională în condiţii de fiabilitate şi viteză, ceea ce permite partajarea şi arhivarea documentelor fără efort şi în siguranţă.

Connect

[Connect/Conectare]

Interconectaţi perfect mediul din biroul dvs. mic. Partajaţi funcţiile de imprimare şi scanare prin reţele de tip Ethernet sau Wi-Fi şi profitaţi la maxim de avantajele oferite de sistemele cloud şi de lucrul în mişcare, ceea ce vă permite să lucraţi în mod flexibil.

Save

Economisire

Când investiţi în soluţiile Canon de imprimare şi scanare pentru întreprinderi mici, vă bucuraţi de maximum de eficienţă şi productivitate la costuri minime.

Sustain

Sustenabil

Reduceţi emisiile de carbon ale biroului şi impactul asupra mediului cu ajutorul soluţiilor noastre eficiente energetic, care economisesc hârtie şi cerneală.

Home Office

Biroul de acasă

Aveţi nevoie de o soluţie simplă şi rentabilă pentru biroul de acasă? Dispunem de o gamă de produse de imprimare şi scanare ideale din acest punct de vedere.

On the move

În mişcare

Căutaţi soluţii de lucru mobile? Scanaţi, partajaţi, accesaţi şi imprimaţi când sunteţi în mişcare cu ajutorul soluţiilor noastre compacte cu alimentare prin USB şi de la baterii.