Pentru birou

În mişcare

Menţineţi acelaşi nivel de productivitate în mişcare cu ajutorul soluţiilor Canon pentru scanare şi imprimare compacte şi uşoare cu Wi-Fi şi alimentate prin USB sau de la baterii.

Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi de a scana prin servicii de tip cloud oriunde v-aţi afla, şi în plus de imprimarea şi scanarea wireless facilă, care vă permite flexibilitatea de a lucra oriunde.

On the Move

Imprimante color

Imprimare color în mişcare.

Scanere

Scanare compactă şi comodă de oriunde.

De ce să alegeţi Canon când lucraţi din mers?

Perform

Performanţă

Funcţionalitatea cu USB vă oferă flexibilitatea de scanare şi imprimare a unor documente profesionale de înaltă calitate, indiferent unde vă deplasaţi în interes de serviciu.

Connect

[Connect/Conectare]

Scanaţi, partajaţi, accesaţi şi imprimaţi informaţii în mişcare, cu un management uşor al imprimării şi al documentelor direct de pe dispozitivele mobile.

Save

Economisire

Soluţiile noastre mobile de imprimare şi scanare vă oferă tehnologia şi funcţionalitatea pentru a lucra perfect în mişcare şi pentru a vă utiliza la maxim timpul valoros.

Sustain

Sustenabil

Cu dispozitivele alimentate prin USB, care necesită o cantitate redusă de energie, şi cu soluţiile digitale puteţi transmite fără efort datele între locaţii, menţinând consumul de energie şi emisiile de CO2 la cote reduse.

Home Office

Biroul de acasă

Aveţi nevoie de o soluţie simplă şi rentabilă pentru biroul de acasă? Dispunem de o gamă de produse de imprimare şi scanare ideale din acest punct de vedere.

Small Office

Birouri mici

Doriţi să partajaţi funcţii de imprimare şi scanare de mare volum într-un birou mic? Dispunem de soluţii rapide şi eficiente, care dispun de o gamă de opţiuni de conectivitate.