Pentru birou

Biroul de acasă

Canon dispune de soluţiile perfecte de imprimare şi scanare pentru biroul de acasă.

Deoarece sunt simplu de utilizat şi integrează tehnologii inteligente care asigură eficienţa, conectabilitatea şi agilitatea unei firme, toate produsele din gama noastră pentru întreprinderi mici se potrivesc perfect în mediul de acasă şi furnizează rezultate de o excepţională calitate şi performanţe fiabile de fiecare dată.

Home Office

Confort, accesibilitate şi culoare de calitate chiar acasă.

Administraţi-vă firma în mod profitabil.

Imprimate color impresionante.

Rapid, compact, eficient.

Scanare compactă şi comodă de oriunde.

De ce să alegeţi Canon pentru biroul de acasă?

Perform

Performanţă

Produsele noastre pentru biroul de acasă asigură viteza, calitatea şi fiabilitatea de care aveţi nevoie pentru îmbunătăţirea proceselor de lucru şi se armonizează perfect cu mediul de acasă.

Connect

[Connect/Conectare]

Conectivitatea Wi-Fi asigură flexibilitatea de a accesa cu uşurinţă imprimanta sau scanerul din orice loc din apropierea casei, precum şi imprimarea de pe smartphone şi tabletă sau scanarea către acestea.

Save

Economisire

Tehnologiile integrate, precum pornirea automată, imprimarea pe 2 feţe şi software-ul inteligent vă permit să economisiţi timp, energie şi să reduceţi cheltuielile, ceea ce va face ca afacerea să fie mai eficientă şi mai profitabilă.

Sustain

Sustenabil

Puteţi reduce impactul asupra mediului cu soluţiile noastre eficiente energetic, care economisesc hârtie şi cerneală, iar reciclarea cartuşelor dvs. de cerneală şi toner este simplă.

Small Office

Birouri mici

Doriţi să partajaţi funcţii de imprimare şi scanare de mare volum într-un birou mic? Dispunem de soluţii rapide şi eficiente, care dispun de o gamă de opţiuni de conectivitatee.

On the move

În mişcare

Căutaţi soluţii de lucru mobile? Scanaţi, partajaţi, accesaţi şi imprimaţi când sunteţi în mişcare cu ajutorul soluţiilor noastre compacte cu alimentare prin USB şi de la baterii.