Pentru birou

Studii de caz privind securitatea

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Instalarea camerelor de supraveghere de reţea Canon a fost o decizie fantastică, atât datorită calităţii superioare, cât şi datorită impactului pe care l-au avut asupra operaţiunilor noastre de zi cu zi. Rezultatele au fost imediate.

René Groot, director general

Biblioteca Britanică

British-image1

Suntem atât de impresionaţi de calitatea ridicată a camerelor de reţea Canon, încât dorim să mărim numărul de modele din locaţie la 400 de camere”.

Bhanu Goud, manager de sisteme de securitate

FC Dordrecht

FC-hero1

Voiam să captăm imagini de calitate foarte bună în orice moment, mai ales în zonele stadionului în care iluminarea este minimă. Am considerat că trecerea de la tehnologia analogică la cea digitală era singura cale de a obţine acest lucru.

Jacques de Zeeuw, ofiţer de securitate

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Suntem extrem de încântaţi de noul nostru sistem de supraveghere. De la implementarea sa, am redus semnificativ furturile din magazin şi ne-am stabilit acum un nou obiectiv de a reduce şi mai mult acest volum. Sistemul este uşor de folosit şi ne-a permis să ne îmbunătăţim modul în care interacţionăm cu clienţii şi în care le vindem.

Branka Jerala, director de marketing

Student Hotel

student-hero1

Canon ne-a susţinut în multe moduri, nu numai prin camerele de înaltă calitate, ci şi prin nivelurile excelente de asistenţă pre-vânzare. Am putut astfel crea o soluţie uşor de utilizat pentru echipa noastră şi care îndeplinește toate cerinţele noastre.

Jan-Pieter Muis, administrator active

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv