Pentru birou

Desfacere - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.

Paşii următori

EH Booth & Co Ltd

Ca urmare a politicii noastre de a lucra cât mai mult posibil cu furnizorii locali, gama şi formatul facturilor trimise de aceştia către magazinele noastre diferă: de la facturi scrise de mână, facturi cu mai multe pagini, până la facturi pe suport de hârtie sau electronice. Noul sistem de procesare a facturilor oferă Booths o excelentă funcţionalitate în ceea ce priveşte procesarea facturilor şi o cunoaştere exactă a facturilor care circulă în cadrul companiei.

Steve Sumner, auditor financiar

GEV

Am dorit ceva robust, uşor de utilizat şi adaptabil la necesităţile noastre. Există o mulţime de soluţii bine concepute dar, pentru o afacere de mici dimensiuni ca a mea, cu şapte angajaţi, unele soluţii de gestionare a documentelor nu se vor dovedi niciodată rentabile.

Friedrich Staller, director executiv

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Suntem extrem de încântaţi de noul nostru sistem de supraveghere. De la implementarea sa, am redus semnificativ furturile din magazin şi ne-am stabilit acum un nou obiectiv de a reduce şi mai mult acest volum. Sistemul este uşor de folosit şi ne-a permis să ne îmbunătăţim modul în care interacţionăm cu clienţii şi în care le vindem.

Branka Jerala, director de marketing

Staples

Aveam nevoie de o abordare de consultanţă pentru a înţelege factorii determinanţi ai clienţilor noştri. Aveam nevoie de o hotărâre şi de o strategie, dar acestea nu păreau să existe înainte de implicarea Canon Enterprise Services.

Richard Houppermans, director servicii pentru întreprinderi

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv