Pentru birou

Sectorul public - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Biblioteca Britanică

British-image1

Suntem atât de impresionaţi de calitatea ridicată a camerelor de reţea Canon, încât dorim să mărim numărul de modele din locaţie la 400 de camere”.

Bhanu Goud, manager de sisteme de securitate

Consiliul East Lothian

Aveam o idee aproximativă despre ceea ce voiam să obţinem, dar nu ştiam exact cum trebuie să procedăm. Experienţa Canon în implementarea unei game de soluţii diferite pentru alţi clienţi ne-a ajutat efectiv să ajungem la soluţia corectă.

Julie Caughey, director financiar

Consiliul local al oraşului Leeds

DWF-logo.jpg

Prioritatea, pentru noi, a fost să implementăm o soluţie inteligentă care ar economisi bani pentru consiliu şi ne-ar permite să ne folosim timpul în alte scopuri.

Kirsty McCarthy, manager MPS

London Borough of Newham

Diagnosticarea şi întreţinerea la distanţă sunt aspecte comune în domeniul IT şi am considerat că o abordare similară poate oferi beneficii semnificative activităţii noastre de imprimare. Ştiam totodată că aşa vom putea înţelege mai bine tendinţele de utilizare a materialelor tipărite, ceea ce ne putea ajuta la formarea viitoarei noastre strategii în domeniu.

Gary Sussex, director servicii ICT

PCS

DWF-logo.jpg

Suntem într-un dialog permanent cu Canon, pentru a ne ajuta să ne promovăm serviciile.

Asad Butt, manager imprimare

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv