Pentru birou

Fotografie profesională - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Clive Booth

Ai un sentiment aparte să ţii în mână un material imprimat. Dacă veţi cumpăra un obiect de artă, acesta de obicei va fi pe suport de pânză. Acelaşi lucru se poate spune şi despre fotografie; când cumperi o fotografie, ea trebuie să fie realizată pe suport de hârtie, nu pe un suport electronic, din cauza faptului că nu poţi ţine obiectul în mână, acest lucru oferind un sentiment special. Acesta este motivul principal pentru care deţin o imprimantă.

Clive Booth

Gary Knight

Deţin această imprimantă de şase ani şi nici prin cap nu-mi trece să cumpăr alta. Face într-adevăr tot ce o pun şi aş vrea să facă, îşi face bine treaba şi asta într-un mod într-adevăr consecvent. Sunt foarte mulţumit de ea, de fapt, este echipamentul meu preferat.

Gary Knight

Kyas Photography

Imprimanta imagePROGRAF susţine dezvoltarea studioului său. Obţinem proiecte mai bune, mai mari şi, cel mai important lucru, ne ocupăm de proiecte care ne entuziasmează. Deoarece acest echipament ne ajută să economisim timp, ne putem concentra pe realizarea unor portofolii personalizate pentru fiecare proiect al clienţilor, concentrându-ne şi mai bine şi preocupându-ne atent de crearea, corectarea şi îmbunătăţirea fotografiilor noastre astfel încât calitatea lor să fie optimă.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

În studioul nostru din Londra sau la evenimentele pop-up din lumea întreagă, cu ajutorul Canon putem aduce la viaţă fotografiile lui Martin în modalităţi convingătoare şi ne putem asigura că munca sa va trece testul timpului.

Louis Little, manager imprimare

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv