Pentru birou

Studii de caz privind imprimarea

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Documenteam

ABC- Hero1

Execuţiile de scurtă durată nu pot fi produse în mod economic în domeniul imprimării offset. În acelaşi timp, execuţiile de anumite dimensiuni sunt prea costisitoare când sunt imprimate în sisteme bazate pe toner.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

În calitate de companie de gestionare financiară, integritatea mărcii trebuie să fie nepătată, pentru a dezvolta încrederea înăuntrul şi în afara organizaţiei. Canon a jucat un rol esenţial în menţinerea integrităţii companiei noastre.

Vanessa O’Reilly, manager de marketing

I-Pack

ipack-logo

Ne-am stabilit obiectivul de a mări volumele cu 25% până la sfârşitul anului 2015 şi cu încă 15% până în anul 2016. Datorită suportului şi tehnologiei Canon, suntem pe calea cea bună pentru a ne îndeplini obiectivele de afaceri.

Atle Andreassen, fondator

LO Media

DWF-logo.jpg

Punând în aplicare cunoştinţele obţinute de la Canon şi prin cursuri de instruire independente, avem capacitatea de a oferi servicii digitale de calitate înaltă şi avem viziunea şi răbdarea de a gândi mai strategic.

Lars Langbo, Manager de producţie

Replay Studio

Replay-logo

Canon a fost întotdeauna un grup consultativ excepţional pentru noi, propunându-ne idei şi furnizând sfaturi specializate ori de câte ori a fost a fost necesar. Ne-au ascultat cu atenţie şi au ştiu exact ceea ce ar conferi companiei noastre un atu.

Andy Halasz, administrator

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv