Pentru birou

RHI

În prezent, nu mai apelăm la agenţii de publicitate pentru machetarea elementelor artistice şi pregătirea datelor - toate aceste operaţiuni sunt executate de un furnizor extern de servicii de imprimare, iar toate cerinţele de imprimare sunt îndeplinite intern în cadrul firmei, oferind o calitate cu aspect de imprimare offset. În consecinţă, estimez o reducere a costurilor cu circa 50% pe durata întregului proces.

Christoph Brandner, şef departament

RHI AG este cel mai important specialist şi producător mondial de produse refractare, indispensabile într-o serie de ramuri ale industriei grele. Menţinerea acestei poziţii de lider depinde de investiţii continue în Cercetare şi Dezvoltare. Documentarea rezultatelor obţinute de profesioniştii în cercetare şi dezvoltare este de asemenea esenţială şi se bazează pe departamentul intern de grafică şi design al RHI. Şeful departamentului, Christoph Brandner, a avut viziunea de a înfiinţa un departament puternic, capabil să îndeplinească o gamă diversificată de operaţiuni de comunicare de marketing, într-o manieră rapidă şi flexibilă. Cu ajutorul Canon, RHI dispune acum de o resursă de încredere pentru materialele imprimate de înaltă calitate de care are nevoie pentru a-şi menţine clienţii informaţi cu privire la cele mai recente inovaţii ale companii.

Citiţi povestea lor pentru a afla rolul vital jucat de Canon în a-l ajuta pe Christoph Brandner să-şi transforme viziunea în realitate.

Descărcare studiu de caz

Ce produse şi servicii utilizează?

Imprimante color cu coli tăiate

Proiectate pentru imprimerii comerciale şi departamente interne, imprimantele color cu coli tăiate oferă calitate excelentă a imprimării, soluţii noi pentru fluxul de lucru şi finisare în linie extinsă pentru o recuperare sigură a investiţiei.

Paşii următori