Pentru birou

Producţie - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon ne-a ajutat să implementăm o abordare globală asupra imprimării. Dintr-o singură mişcare, Canon a ajutat la transformarea organizaţiei în jurul lumii.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Nu numai că am economisit timp – ne-a transformat felul în care lucrăm.

Papanikolaou Zina, departamentul de marketing

Borealis AG

borealis

Scopul nostru a fost să avem o tranziţie lină către un mediu de imprimare standardizat, care să fie, de asemenea, complet conectat. Motivaţia din spatele acestui scop a fost să furnizăm asistenţă mai centralizată utilizatorilor noştri, precum şi economii de costuri în ce priveşte întreţinerea şi asistenţa.

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S) Team Leader

Falquon

Canon ne-a oferit mult suport pentru a putea beneficia de întregul potenţial al suitei pentru flux de lucru ONYX pentru gestionarea avansată a culorilor. Pentru fluxul nostru de lucru acesta este un aspect crucial, iar acum consecvenţa rezultatelor oferite de Océ Arizona este excepţională.

Martin Prager, Director, Falquon

Volkswagen

Cele două dispozitive Canon imagePRESS s-au dovedit a fi completarea ideală a combinaţiei existente de mijloace de imprimare offset şi digitale. Acestea oferă un echilibru între productivitate şi calitate, ceea ce este perfect pentru o mare parte din munca noastră, dar şi fiindcă cererea pentru livrarea rapidă a unor lucrări de tiraj mic este tot mai ridicată printre clienţii noştri.

Helmuth Oschmann, manager departament imprimare

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv