Pentru birou

Tipărire internă - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Departamentul de imprimare este considerat acum a fi profitabil şi mai economic pentru operaţiile de imprimare decât alternativele externe.

Jørgen Beck-Jørgensen, Manager de produse imprimate

Consiliul Enfield

DWF-logo.jpg

Colaborând cu Canon, am făcut paşi fundamentali în construirea bazelor pentru a proteja poziţia departamentului şi pentru a sprijini viitoarea creştere.

Eureco-Pharma BV

Până anul trecut am acceptat dezavantajele externalizării imprimării prospectelor şi nu m-am interesat niciodată dacă există şi alte posibilităţi. Totuşi, după ce am discutat cu cineva de la Canon, am început să înţeleg posibilele beneficii.

Jan de Kreij, director general şi deţinător al companiei

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv