Pentru birou

Sănătate - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.

Paşii următori

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Instalarea camerelor de supraveghere de reţea Canon a fost o decizie fantastică, atât datorită calităţii superioare, cât şi datorită impactului pe care l-au avut asupra operaţiunilor noastre de zi cu zi. Rezultatele au fost imediate.

René Groot, director general

RDaSH

DWF-logo.jpg

Echipa Canon a fost foarte sinceră în abordarea sa şi ne-a spus exact ceea ce ar fi realizabil cu DSF şi ce beneficii ne-am putea aştepta să vedem.

Lisa Grandcourt, şef unităţi

Spitalul St James

Volumul de documente din spital era uluitor şi foarte mare consumator de timp. Am avut 18 luni de muncă cu documente care ocupau spaţiu pe pereţi şi podea. În prezent, toate informaţiile sunt stocate digital, ceea ce a creat un mediu de lucru mai sigur şi mai plăcut.

Pat Bailey, asistenţă pentru sisteme SAP

UKE

În prezent, asistenţa pentru sistemele de imprimare şi multifuncţionale este mult mai performantă, deoarece este asigurată de experţii Canon. În consecinţă, departamentul nostru IT se poate concentra asupra atribuţiilor sale de bază. Mai mult, imprimăm la costuri mai reduse ca niciodată.

Florian Benthin, şef servicii de birou

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv