Print Foundry înfloreşte pe piaţa de artă şi fotografie cu Canon

Fondat în anul 2008, The Print Foundry a demarat sub forma unui serviciu de imprimare a fotografiilor în format digital, având numele de Creative Wall Art şi realizând produse foto pentru publicul larg, precum imprimarea pe pânză cu ramă. Relansându-se sub denumirea de The Print Foundry, conceptul s-a concentrat pe actualizarea tehnologiei digitale de imprimare pentru a produce nivelul înalt de calitate al imaginilor solicitat de clienţi.

Câştigătorul detaşat a fost imprimanta imagePROGRAF de la Canon, cu o tehnologie de imprimare cu 12 cerneluri, fiind aleasă pentru calitatea imaginii obţinute pe suporturi diferite şi a capacităţii superioare de calibrare a culorilor. Aceste caracteristici au susţinut creşterea rapidă a companiei The Print Foundry pe piaţă în puţin peste un an, dezvoltând un portofoliu de clienţi impresionant, printre care se numără mari lanţuri de magazine, o lungă listă de artişti şi fotografi foarte bine cotaţi.

TPF-image1

„Canon a fost un partener de lucru excelent. Împrumutăm adeseori idei de la ei, discutăm ideile noi de produse şi cea mai bună modalitate de utilizare a imprimantelor imagePROGRAF şi ne stau imediat la dispoziţie în caz că avem nevoie de ceva”.

Renato Tavares, fondator