Canon dispune de capacitatea de „capturare a imaginilor până la rezultatul final” pentru a lansa cariera solo a muzicienilor

De când Maya Vik a devenit faimoasă în Norvegia ca basist al trupei Montée, laureată cu Grammy, a devenit unul dintre simbolurile Norvegiei în domeniul muzicii şi al modei. Când fotograful profesionist Pål Laukli şi directorul de creaţie Gary Swindell au fost angajaţi să o ajute să se lanseze în cariera solo cu albumul său de debut, ştiau că trebuie să producă evenimentul de lansare al anului. Ei au propus ideea unei producţii audio-vizuale extravagante, un album foto conţinând imagini cu Maya şi afişarea unor versiuni în format mare ale acestor imagini. „Canon a fost singurul furnizor capabil să ofere tot ceea ce am avut nevoie dintr-o singură sursă”.

Maya-image1
maya-image2

„O mare parte a succesului nostru se datorează nivelului uimitor de profesionalism şi de asistenţă furnizat de Canon. Calitatea de producţie a tot ceea ce ne-a furnizat Canon a fost într-adevăr excelentă, iar disponibilitatea unui partener capabil să răspundă tuturor cerinţelor noastre pentru acest proiect cross-media a fost pur şi simplu uimitoare”.

Pål Laukli, fotograf profesionist