Colaborarea dintre Eyes On Media şi Canon înseamnă un nou început pentru World Press Photo

Această companie din Amsterdam oferă o gamă largă de servicii fotografilor profesionişti, ajutându-i să capteze, să editeze şi să imprime imagini de înaltă calitate pentru nişe de vârf ale pieţei, în special pentru expoziţii, muzee, arhitectură, artă şi vânzarea cu amănuntul. Lucrând îndeaproape cu World Press Photo şi Canon în vederea găsirii celei mai bune soluţii posibile, Eyes On Media a folosit imprimanta cu suport plat Océ Arizona 480 GT şi masa de tăiere digitală Océ Procut de la Canon pentru a imprima direct pe plăci forex de 1 mm şi plăci dibond, asigurând o finisare profesională de înaltă precizie.

Rezultatul final nu doar că a oferit World Press Photo o soluţie durabilă care a redus considerabil riscul de deteriorare în timpul transportului, dar în acelaşi timp a dat viaţă fotografiilor într-un nou mod, creând un efect vizual captivant, care după părerea organizaţiei, a jucat un rol important pentru succesul expoziţii.

EOM-image1

„Calitatea imaginii şi posibilităţile de utilizare a echipamentelor Arizona au îmbunătăţit considerabil serviciul nostru de imprimare a fotografiilor şi ne-au ajutat să atragem clienţi noi. Am fost încântaţi când am fost contactaţi de World Press Photo, pe care îi admiram de mulţi ani. Am fost siguri că beneficiind de ajutorul Canon şi Arizona, vom putea gestiona cu succes sarcinile solicitante”.

Martin Minoli, antreprenor