ABC- Hero1

Noul flux de lucru pentru procesul de imprimare digitală îmbunătăţeşte productivitatea şi măreşte profitul pentru ABC Imaging UK

Având cheltuielile generale de producţie sub control, ABC Imaging UK se poate aştepta să-şi dezvolte în continuare profitul În plus, îmbunătăţirile fluxului de lucru au creat o capacitate mai mare, care i-a permis companiei să ofere mai multe servicii clienţilor săi. Acestea includ producţia de seturi de documente la cutie pentru licitaţii, împreună cu numeroase produse şi aplicaţii noi.

Dispunând acum de imprimantele şi de software-ul Canon şi Océ, ABC Imaging UK este şi mai aproape de realizarea misiunii sale „Impresionarea fiecărui client, de fiecare dată”. „Privind spre viitor, văd ABC desfăşurând o activitate de succes”, declară Hawkins entuziasmat. „Este minunat să lucrezi cu un furnizor care oferă atât o gamă completă de produse, cât şi un management eficient şi regulat al clienţilor şi asistenţă pentru dezvoltarea afacerii. Datorită fluxului de lucru Océ PRISMA şi tehnologiei imagePRESS de la Canon, ne-am simplificat operaţiunile şi am beneficiat, prin urmare, de o producţie cu 50% mai ridicată şi de costuri cu 30% mai reduse”.

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

„Achiziţionând presele imagePRESS C7010VPS de la Canon, ne-am redus dramatic nivelul de externalizare către companii terţe. Toate lucrările pe care le realizăm acum sunt pe propriile noastre prese, iar clienţii noştri apreciază calitatea”.

Ray Hawkins, CEO