Pentru birou

Arte grafice - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

ABC Imaging

ABC- Hero1

Datorită fluxului de lucru Océ PRISMA şi tehnologiei imagePRESS de la Canon, ne-am simplificat operaţiunile şi am beneficiat, prin urmare, de o producţie cu 50% mai ridicată şi de costuri cu 30% mai reduse.

Ray Hawkins, CEO

BM Druck

DWF-logo.jpg

Am discutat cu numeroşi furnizori, dar era greu să trecem cu vederea compania Canon – este un furnizor cu care avem o relaţie foarte bună de mulţi ani.

Rene Cassis, CEO

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon a analizat toate zonele activităţii noastre, pentru a determina modul în care ne-am putea îmbunătăţi abordarea pe mai multe canale.

Marcel Bieri, şef servicii pre-imprimare şi imprimare digitală

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT ne oferă şansa să evităm compromisurile privind termenii de calitate şi timpul de livrare. Putem să oferim volume mai scăzute de materiale pentru puncte de vânzare la preţuri competitive.

Kirsten van Brummen, promoţii speciale Elwe

Eyes on Media

Calitatea imaginii şi posibilităţile de utilizare a echipamentelor Arizona au îmbunătăţit considerabil serviciul nostru de imprimare a fotografiilor şi ne-a ajutat să atragem clienţi noi. Am fost încântaţi când am fost contactaţi de World Press Photo, pe care îi admiram de mulţi ani. Am fost siguri că beneficiind de ajutorul Canon şi Arizona, vom putea gestiona cu succes sarcinile solicitante.

Martin Minoli, antreprenor

Formara

De la bun început, Canon a colaborat îndeaproape cu Formara, ajutându-ne să identificăm soluţia adecvată pentru satisfacerea necesităţilor proprii şi oferindu-ne apoi o perspectivă completă asupra integrării soluţiei în companie şi a modului în care aceasta ne va avantaja şi, în cele din urmă, punându-ne la dispoziţie servicii de instalare şi formare care au permis o tranziţie lină şi au determinat creşterea productivităţii.

Freddie Kienzler, director executiv

FT Solutions

FT-hero1

Investiţia în aceste sisteme de imprimare digitală de ultimă generaţie este crucială pentru progresul nostru şi a oferit deja beneficii fantastice pentru FT Solutions şi clienţii noştri, precum calitate ridicată şi flexibilitate sporită.

Tom Gurd, director executiv

Consiliul Hertsmere Borough

DWF-logo.jpg

Canon şi-a demonstrat angajamentul faţă de strategia noastră pe termen lung, explicând în detaliu felul în care imprimarea digitală ne-ar putea ajuta să operăm fără costuri inutile, cu viteza, flexibilitatea şi standardele înalte pe care le aşteaptă consiliul.

Mark Roberts

hs Druck

Canon a asigurat la sediul propriu un Curs esenţial de construire a unei afaceri privind personalizarea imprimării. Îndrumările experţilor au contribuit cu adevărat la înţelegerea de către întreaga echipă a potenţialului tehnologiei şi la dobândirea încrederii, atât la nivel operaţional, cât şi privind modul în care s-ar putea prezenta aceste abilităţi în faţa clienţilor.

Andy Cork, partener fondator

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Datorită cooperării cu Canon, am putut pune pe picioare un departament de signalistică care se dezvoltă relativ rapid.

Adrie Hoogeveen, Directorul companiei

Kahle

DWF-logo.jpg

Tehnologia este, desigur, importantă, dar nu este singurul motiv pentru care am ales Canon. Pachetul de servicii care însoţeşte dispozitivele, care include întreţinere, instruire şi asistenţă, a fost decisiv pentru încheierea tranzacţiei. Pe baza experienţelor anterioare, ştiam că vor colabora cu noi pentru a se asigura că primim o soluţie de imprimare de natură să modifice operaţiunile companiei.

Dan Batek, departamentul de tehnologie şi finanţe, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investiţia într-o presă de producţie monocrom imagePRESS 1135 şi într-o unitate de stivuire Canon de mare capacitate a avut un impact imediat asupra productivităţii

Daniel Sánchez, director

Marne Drukkers

Colaţionarea manuală a unor afişe cu format mare durează şi costă mult, de aceea am decis să căutăm o soluţie mai bună.

Guus Sligter, Directorul companiei

Maya Vik

O mare parte a succesului nostru se datorează nivelului uimitor de profesionalism şi sprijin furnizat de Canon. Calitatea de producţie a tot ceea ce ne-a furnizat Canon a fost într-adevăr excelentă, iar disponibilitatea unui partener capabil să răspundă tuturor cerinţelor noastre pentru acest proiect cross-media a fost pur şi simplu uimitoare.

Pål Laukli, fotograf profesionist

Printondemand-worldwide

Desigur, cheia o reprezintă eficienţa, dar şi fiabilitatea este vitală. Este posibil să aveţi un kit excepţional, dar dacă este nefuncţional 10% din timp, înseamnă că aveţi o problemă. Nu am avut astfel de probleme cu Canon. Chiar dacă un echipament se defectează, această stare nu durează prea mult, deoarece echipa de service vine şi rezolvă problema în mai puţin de două ore.

Andy Cork, director executiv Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Cu susţinerea oferită de Canon, Pulp Grafisk şi-a dublat capacitatea de imprimare în format mare şi a eliminat dependenţa de furnizorii terţi pentru operaţiile de imprimare.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Sfaturile Canon, atât prin intermediul Business & Innovation Scan, cât şi ca parte a propunerii sale de vânzări susţineau o abordare mai strategică pentru reinventarea activităţii noastre.

Kurt Habersatter, CEO

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Ca urmare a parteneriatului cu Canon, crossmedia reprezintă acum mare parte din oferta noastră de servicii, iar campaniile clienţilor noştri sunt mai cuantificabile.

Remo Martin, director executiv

Spazio81

Datorită gamei de servicii pe care le oferim, am creat o cuprinzătoare şi diversă bază de clienţi foarte loiali şi încântaţi de colaborarea cu noi. Acest lucru ne sporeşte reputaţia globală, iar acum primim comenzi tocmai din SUA şi China.

Alessandro Locatelli, CEO

The Print Foundry

Canon a fost un partener de lucru excelent. Împrumutăm adeseori idei de la ei, discutăm ideile noi de produse şi cea mai bună modalitate de utilizare a imprimantelor imagePROGRAF, şi apar imediat în caz că avem nevoie de ceva.

Renato Tavares, fondator

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv