Institutul Colchester reinvesteşte în educaţie şi în instruire banii economisiţi prin intermediul serviciilor de imprimare gestionată de la Canon

Una din cele mai mari colegii de formare continuă din Anglia de Est, Marea Britanie, Institutul Colchester organizează cursuri de învăţământ superior şi post-universitar pentru mai mult de 12.000 de studenţi în zece locaţii. În încercarea de a-şi reduce cheltuielile generale ale colegiului, infrastructura de imprimare a fost identificată ca fiind negestionată corespunzător: era susţinută de mai mulţi furnizori, care nu avea nicio politică sau set de reguli cu privire la imprimare, şi a fost selectată pentru o verificare mai riguroasă şi pentru ca posibilă sursă de economisire. După realizarea unui audit în mediul de imprimare al colegiului, Canon a lucrat îndeaproape cu Institutul Colchester, propunând o soluţie de gestionare a serviciilor de imprimare (MPS) care nu doar că reducea cantitatea de hârtie utilizată şi timpii de răspuns administrativ, dar a îmbunătăţit substanţial şi experienţa utilizatorilor reprezentaţi de studenţi, dar şi de alte persoane. Cel mai important aspect este că instituţia a economisit 100.000 de lire sterline în primele 18 luni de după implementarea soluţiei, sumă care este reinvestită în activităţi de predare şi învăţare în alte departamente ale colegiului.

colchester-image1

„Ne-a plăcut foarte mult abordarea serviciului de imprimare gestionată propusă de Canon, precum şi profesionalismul echipei de proiect propuse de Canon şi intenţia de creare a unui parteneriat strâns cu echipa noastră de proiect”.

Gary Horne, director adjunct, finanţe şi operaţiuni