Screentec oferă lumea complet color

Compania Screentec din South Wales activează pe o piaţă în schimbare în care clienţii sunt martorii depăşirii obstacolelor precum volumele mari şi a numărului limitat de culori pentru imprimare pentru trecerea la produselor personalizate în număr redus şi în nuanţe nelimitate. Cheia menţinerii în top a fost adoptarea extrem de rapidă a tipăririi digitale.

În prezent, având imprimantele de format mare Océ Arizona în arsenal, Screentec şi-a crescut cifra de afaceri cu peste 40 la sută, s-a lansat în vânzările online şi a dezvoltat metode unice de combinare a puterii de imprimare digitală, a serigrafiei şi a litografiei pentru a oferi o gamă de produse şi servicii care nu demult erau de neimaginat de către clienţi. Cel mai important lucru pentru Screentec este faptul că, de când a combinat componenta digitală cu echipamentele Canon, compania nu a ratat niciodată vreun termen limită impus de client.

screentec-image1
screentec-image2

„Dacă aş putea să rezum într-un cuvânt calitatea de client al Canon, acesta ar fi „uşurare”. Mi-ar fi greu să găsesc ceva de reproşat, fie că este vorba despre fiabilitatea şi despre flexibilitatea echipamentelor, fie despre service-ul sau despre asistenţa oferite de angajaţi şi de ingineri.

Darren James, director executiv